Plintboilers

Zoek jij een keukenboiler die weinig ruimte inneemt en zoveel mogelijk uit het zicht geplaatst wordt? Dan is een plintboiler iets voor jou! Een plintboiler wordt onder jouw keukenkastje achter de plint geplaatst. Zo heb je het gemak van een keukenboiler, zonder dat je ruimte in de keukenkastjes opgeeft. Een plintboiler kan in de meeste gevallen zowel staand als liggend worden gemonteerd.

Lijst Productspecificaties tonen

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Plintboilers

Plintboilers zijn gewilde keukenboilers door het compacte formaat. De boilers verwarmen koud water in hun reservoir doormiddel van elektriciteit. De plintboilers worden zeer dichtbij de kraan gemonteerd waardoor er altijd snel warm water beschikbaar. Op deze manier hoef je niet de kraan een tijd te laten stromen voordat er warm water uitkomt waardoor je waterverspilling tegen gaat.

Waar moet ik op letten bij aankoop van een plintboiler?

Waterinhoud

De plintboilers zijn leverbaar met 5 of 10 liter waterinhoud. Wanneer je alleen warm water gebruikt om de vaat voor te spoelen en overige kleine gebruiken is een waterinhoud van 5 liter voldoende. Was je echter de gehele vaat afwast met de hand of gebruik je relatief veel warm water is een waterinhoud van 10 liter raadzaam.

Aansluitwaarde

CVtotaal biedt plintboilers met aansluitwaardes van 400, 1500 en 2000 Watt.

Houdt er rekening mee dat de maximale belasting van een elektriciteitsgroep rond de 3250 Watt ligt. Bij boilers met een aansluitwaarde van 2000 Watt of meer is het raadzaam om deze op een eigen elektriciteitsgroep aan te sluiten.

Hot-fill uitvoering

Er zijn ook plintboilers met hotfill module beschikbaar. Boilers met een hotfill module worden aangesloten op een warmwaterleiding. Door deze leiding krijgen de hotfill boilers warm water vanaf de cv-ketel. Hierdoor hoeven de boilers het water alleen op temperatuur te houden in plaats van te verwarmen, met een energiebesparing tot gevolg. Hotfill boilers zijn aan te raden wanneer je veel warm water verbruikt.

Waarom je bij CVtotaal je nieuwe plintboiler gaat kopen

Doordat wij groot inkopen bij beste merken zoals Daalderop en Inventum zijn we in staat lagere prijzen te vragen dan concurrenten. Met meer dan 6300 klantbeoordelingen die ons gemiddeld een 8,8/10 geven op basis van prijs, gemak en service hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van je plintboiler. Vandaag besteld, is morgen gratis thuisbezorgd!