Plintboilers

Een elektrische plintboiler is een klein apparaat voor het verwarmen van water, geïnstalleerd achter de plint van je keuken. Het is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een keukenboiler die weinig ruimte inneemt en uit het zicht geplaatst kan worden. Doordat de boiler achter de plint wordt geïnstalleerd zal er geen ruimte verloren gaan in je keukenkast. Erg fijn natuurlijk, maar wat zijn nou nog meer redenen voor de aanschaf van een plintboiler? Dat leggen we graag aan je uit:

4 producten

Itho Daalderop Close-in Compact plintboiler 5ltr + aansluitset
349,-
52 reviews

Voor aansluiting op koud-water leiding

Compact

Staand én liggend te plaatsen

Leverbaar
Bekijk product
Inventum Modesto Hotfill Q10 plintboiler 10 liter
368,-
11 reviews

Voor aansluiting op warm-water leiding

Compact

Liggend model

Leverbaar
Bekijk product
Inventum Modesto Q10 plintboiler 10 liter
358,-
45 reviews

Voor aansluiting op koud-water leiding

Compact formaat

Liggend model

Leverbaar
Bekijk product
Close in compact 5ltr zonder aansluitset
299,-
29 reviews

Voor aansluiting op koud-water leiding

Compact

Staand én liggend te plaatsen

Leverbaar
Bekijk product

Waarom een plintboiler?

Met een plintboiler bespaar je op water- en energiekosten doordat het water snel verwarmd wordt dichtbij de kraan. Er is geen waterverspilling, dus je maakt efficiënt gebruik van je kraan. Tenslotte zijn er veel verschillende soorten plintboilers beschikbaar, waardoor er altijd een plintboiler is die goed past bij jouw situatie.

Wat is de beste plintboiler voor jouw situatie?

Om te bepalen welke plintboiler het beste bij jou past is het belangrijk om aan het volgende te denken: hoeveel ruimte is er beschikbaar en de aansluitwaarde van de boiler. Je moet er namelijk rekening mee houden dat de maximale belasting van een elektriciteitsgroep rond de 3250 Watt ligt. Bij boilers met een aansluitwaarde van 2000 Watt of meer is het raadzaam om deze op een eigen elektriciteitsgroep aan te sluiten. Verder is het nog belangrijk om een goed beeld te hebben van de hoeveelheid water dat je gebruikt. Cvtotaal verkoopt boilers met twee verschillende inhouden, 5 liter en 10 liter. Hieronder vertellen we welke jij nodig hebt:

5 Liter plintboiler

Een 5 liter plintboiler is geschikt voor een huishouden van één of twee personen. Het is voldoende voor dagelijks gebruik zoals koken en iets afwassen. Overweeg hoeveel warm water je nodig hebt en hoe vaak je het gebruikt om te bepalen of een 5 liter plintboiler aan jouw behoeften voldoet.

10 Liter plintboiler

Een 10 liter plintboiler is geschikt wanneer je vaak warm water gebruikt. Dit type boiler is meestal perfect voor gezinnen of huishoudens met twee of meer personen. Het is belangrijk om te overwegen hoeveel warm water je nodig om er zeker van te zijn dat een 10 liter plintboiler past bij jouw situatie. Mocht je niet zeker zijn van je keuze kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Verschillende merken plintboilers

Cvtotaal biedt plintboilers van twee bekende merken, Daalderop en Inventum. Beide merken bieden kwalitatieve en betrouwbare oplossingen voor het verwarmen van het water in jouw keuken. De boilers van Daalderop hebben een inhoud van 5 liter, warmen het water snel op en zijn efficiënt in het energieverbruik. De boilers van Inventum hebben een inhoud van 10 liter, hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn makkelijk te installeren.

Waarom kiezen voor een plintboiler van Cvtotaal?

  • Minimaal 5 jaar garantie
  • Cvtotaal biedt de beste service
  • Je bespaart ruimte in je keukenkast
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding