Vacatures

Werken bij cvtotaal.nl:

Over werken bij cvtotaal.nl

Cvtotaal kenmerkt zich in nuchterheid, pragmatisme, optimisme en resultaatgerichtheid. De sfeer op kantoor is persoonlijk en informeel en het team heeft de gezonde ambitie om op plezierige wijze samen te werken en met elkaar het marktleiderschap in Nederland verder te versterken. Als onderdeel hiervan zijn er een aantal strategische wijzigingen, waar jij als nieuwe medewerker van cvtotaal, aan gaat bijdragen. En, bij cvtotaal heb je directe impact op de digitalisering van de energietransitie van morgen, binnen een ambitieus e-commerce bedrijf! Om de groei van dit online platform te realiseren zijn wij altijd op zoek naar ambiteueze collega's en stagiairs .

Zelfstandig werkende installateurs:

Voor diverse regio's zijn wij op zoek naar zelfstandige en gecertificeerde cv-installateurs, warmtepomp installateurs en airco installateurs.

Meld je vandaag nog aan om cvtotaal PRO Team te worden!  cvtotaal PRO Team aanmelden

Product Specialist Heating products:

Omschrijving: Als Product Specialist Heating ben jij in technisch en commerciële zin de vraagbaak binnen de organisatie. Of het nu gaat om een bestelde cv-ketel, warmtepomp of aanverwante producten; jij kan offertes opstellen en beoordelen (incl. meer/minderwerk), werkrapportages over geïnstalleerde producten nauwkeurig controleren en klantvragen beantwoorden. Klantcontact gaat bijvoorbeeld over afstemming over maatwerkoplossingen of storingen. Communicatief sta jij daarom je mannetje en weet je waarover je praat. Daarbij is productkennis essentieel en indien nodig volg je hiervoor fabrikantcursussen. We verwachten dat jij het vakgebied kent én leuk vindt, hierin dé specialist binnen cvtotaal wil zijn en jouw enthousiasme op andere overbrengt.

Voor meer informatie ga je naar: Vacature Product Specialist