Vaillant ecoTEC Exclusive

Zuinig en ecofriendly

De Vaillant ecoTEC Exclusive is niet alleen heel veilig maar ook nog eens milieuvriendelijk en heel zuinig. Doordat de Vaillant ecoTEC Exclusive op een laag pitje kan draaien zal die minder vaak starten en stoppen. Daarnaast zit er een unieke warmtewisselaar in die de laatste restwarmte uit de verbrandingsgassen gebruikt. Met deze restwarmte wordt vervolgens het warm water voorverwarmd.

Ketel met comfort

Met de Vaillant ecoTEC Exclusive geniet u direct van heerlijk warm water. Deze HR-combiketel is ontzettend krachtig omdat het ruim 16, 20 of 22 liter per minuut levert. Afhankelijk van uw warmwaterbehoefte en de gekozen capaciteit is de Vaillant ecoTEC Exclusive beschikbaar in de CW-klasse CW5, CW5+ en CW6.

Bescherming van de ketel

We raden bij het vervangen van een ketel altijd aan om een vuilafscheider of combinatie vuil- en luchtafscheider bij te (laten) plaatsen. Dit beschermt niet alleen de a-label pomp van je nieuwe ketel, maar zorgt ook nog voor meer energiebesparing, wat kan oplopen tot wel 7%! Het verwijderen van lucht en vuil uit de leidingen van de cv-ketel installatie zorgt voor een betere warmtegeleiding. Heb je nog vragen of verdere informatie nodig over bijvoorbeeld de benodigde capaciteit of over de installatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Over de installatie

Het is mogelijk om bij Cvtotaal een cv-ketel te kopen en de complete installatie door een erkend installateur uit te laten voeren. Onze erkende monteurs helpen je aan een goed geïnstalleerde cv-ketel door heel Nederland.

Pluspunten montage

✔  Op werkdagen binnen 48 uur reactie op je offerteaanvraag
✔  Installatie door erkende F-gas gecertificeerde installateur
✔  Je ontvangt na installatie per mail een kopie van het opleverrapport
✔  Geheel vrijblijvende offerte

Wanneer u kiest voor de Vaillant ecoTEC Exclusive kiest u voor een cv-ketel die extreem veilig is, heel efficient en daarnaast ook nog eens comfortabel. Deze ketel is voorzien van de nieuwste technieken waardoor het klaar is voor de toekomst. Het heeft onder andere het Vaillant Green iQ label. Dit is minimaal een energielabel A inclusief materialen die bijna allen te recyclen zijn. Het is extra veilig vanwege een CO sensor die is ingebouwd om continu het koolmonoxidegehalte te controleren. De sensor geeft een seintje aan de ecoTEC Exclusive op het moment dat de koolmonoxide te hoog is en de zal de Vaillant ecoTEC Exclusive combiketel automatisch uitschakelen. Veiliger kan het niet!

Belangrijke kenmerken

  • A-label met extra groot tapprofiel voor warm water
  • A+ label voor verwarming in combinatie met een vSMART thermostaat
  • Levert veel warm water, maar toch energiezuinig door unieke warmtewisselaar
  • Minder startstopverliezen door zeer hoog modulatiebereik tot 1:10
Geen producten gevonden voor deze selectie.