Hartelijk dank voor het accepteren van de offerte!

Bedankt voor het accepteren van de offerte. We gaan aan de slag om te zorgen dat jouw installatie zo snel en volledig mogelijk word afgerond.

Benieuwd naar de vervolgstappen? We hebben hieronder alle punten nog even op een rijtje gezet.

Wat is de volgende stap?


Hieronder zie je stapsgewijs hoe het na je offerteaanvraag verloopt. Nu je offerte geaccepteerd is zal één van onze gecertificeerde monteurs contact met je opnemen. Zij zullen in samenspraak met jou een afspraak maken voor een installatiedatum

Stap 1: 

Offerte opstellen en aanbieden

Stap 2:

Offerte geaccepteerd

Stap 3:

Monteur neemt telefonisch contact op om de afspraak in te plannen

Stap 4:

De installatie van je product wordt afgerond

  • Stap 1 offerte in behandeling: Je offerteaanvraag wordt in behandeling genomen door één van onze experts.
  • Stap 2 offerte wordt opgesteld: Je offerte wordt opgesteld en naar je teruggestuurd, je kunt nu de offerte accepteren.
  • Stap 3 telefonisch contact: Eén van onze gecertificeerde monteurs neemt telefonisch contact met je op om een installatiedatum in te plannen.
  • Stap 4 installatie: Op de afgesproken datum komt onze monteur langs en zal de installatie voltooien. Geniet van je nieuwe product!

Misschien ook interessant

Isolatie

Door je huis te isoleren kun je flink besparen op je energierekening. Daarnaast kun je met de subsidie in 2023 tot wel 30% van de kosten terugkrijgen. Kies je voor isolatie via één van onze servicepartners, dan wordt alles voor je geregeld. Van persoonlijk advies tot subsidieaanvraag en de installatie. Onze servicepartners staan altijd voor je klaar.

Zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen (ook wel PV-panelen) is een erg slimme keuze. Door te kiezen voor zonnepanelen bespaar je ieder jaar gemiddeld €600,- op jouw energierekening. Voor de aanschaf van zonnepanelen zijn diverse regelingen en subsidies beschikbaar.

Warmtepompen

Naast isolatie levert Cvtotaal ook andere duurzame, energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen. Met een warmtepomp zorg jij voor de reductie van CO2-uitstoot en een lagere gasrekening. Met trots kunnen wij zeggen dat Cvtotaal als één van de weinige partijen warmtepompen direct uit voorraad kan leveren. Zowel mét als zonder installatie.

Meer informatie en meest gestelde vragen

.