CV-ketel vervangen of een nieuwe monteren in Regio Alkmaar?

Bent u op zoek naar een installateur en een nieuwe CV-ketel in de regio Alkmaar, dan bent u bij CVtotaal aan het juiste adres. CVtotaal zorgt namelijk niet alleen voor een goed product, maar levert ook montage bij een CV-ketel. CVtotaal.nl werkt sinds 2014 uitsluitend nog met gekwalificeerde en vakkundige externe CV-ketel installateurs. Deze installateurs worden door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, stiptheid en vriendelijk rondom het montageproces. Na de montage van de CV-ketel kan de klant de installateur beoordelen, zo ook de installateur uit Alkmaar. Door te werken met gekwalificeerde externe installateurs kunnen we landelijk CV-ketels leveren en monteren, waaronder Alkmaar. Daarnaast monteren onze installateurs niet alleen, maar kunnen ook de huidige CV-ketel demonteren.

Hoe maak ik een afspraak met de installateur in Alkmaar?

Geen zorgen wij nemen contact op met u. Bij elke cv-ketel op onze website staat de optie “Offerte aanvragen” apart genoemd. Hier kan vrijblijvend een offerte opgevraagd worden. Hoe dit proces in zijn werk gaat staat hieronder beschreven. Zodra de offerte van een CV-ketel akkoord is, wordt dit installatieverzoek in onze montageportaal vertoont waar onze installateurs dagelijks kijken naar montageverzoeken van onze klanten. De installateur(s) in de buurt van Alkmaar reageren vervolgens op dit montageverzoek en accepteren de klus. De monteur zal vervolgens contact met de klant opnemen voor een montage-afspraak. De CV-ketel wordt doorgaans bij de installateur afgeleverd, tenzij de installateur anders aangegeeft. De installateur neemt de CV-ketel met de desbetreffende bijproducten mee zodra hij de installatie gaat uitvoeren.

Hoe kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor een CV-ketel montage?

Om vrijblijvende een offerte aan te vragen voor het vervangen van de huidige CV-ketel (ook zonder vervanging van de huidige) zijn er de volgende stappen:

Stap 1

  • Maak keuze uit de gewenste cv-ketel in onze webshop
  • Klik op de button "Offerte aanvragen”
  • Indien gewenst kunnen er extra producten aan toegevoegd worden, zoals een thermostaat en/of vervanging van de rookgasafvoer
  • Ga naar de winkelwagen en klik op “Offerte aanvragen”
  • Voer de naw-gegevens in en maak een keuze voor “Spoed montage” of “Standaard montage”
  • Nadat alles juist is ingevoerd kan de aanvraag ingediend worden door nogmaals op “Offerte aanvragen” te klikken.

Stap 2

Nu alle gegevens zijn ingevoerd wordt er een bevestiging met een conceptofferte naar de mailbox van de klant gestuurd. Om de offerte verder te specificeren vragen we in een begeleidende mail ook om afbeeldingen te uploaden van de huidige installatie en situatie. Bij het uploaden van deze afbeeldingen stellen we nog enkele vragen, bijvoorbeeld hoe oude de huidige ketel is.

Stap 3

Nadat we de afbeeldingen hebben ontvangen passen wij, indien nodig, de offerte aan. Vervolgens sturen we een definitieve offerte, welke uiteraard nog steeds geheel vrijblijvend is. Wanneer de offerte wordt accepteert, wordt deze in een monteursportaal vertoond waar installateurs uit bijvoorbeeld regio Alkmaar op het montageverzoek kunnen reageren. De monteur die in regio Alkmaar woont zal de klus accepteren en vervolgens telefonisch contact opnemen om de installatie in te plannen.

Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je liever een van onze collega’s persoonlijk aan de lijn? Schroom dan niet en stel je vraag door te bellen met 0518-411659 of per e-mail: info@cvtotaal.nl.

Even voorstellen aan de installateur uit Alkmaar en omgeving.

Mijn naam is Siem Besseling: vader van twee dochters, twee zonen en 3 pleegkinderen. Vanaf mijn 18de in 1977 ben ik werkzaam geweest bij Koomen BV in Wognum tot 1991. Daarna ben ik verder gegaan als allround monteur bij Besseling Installatie Alkmaar voorheen Bergen.

Vanaf 2002 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als kleine zelfstandige voor alle werkzaamheden in en om het huis of bedrijf, zoals gas, water, sanitair, elektra, cv, riolering, dakbedekking, zinken, goten enz enz. Kortom ben ik een alleskunner. Ik ben daarom ook in staat de complete installatie van een woning te doen. Dit heb ik meerdere keren mogen uitvoeren. Daarnaast werk ik soms als ondersteuning met andere bedrijven mee zoals Mens Bv uit Hoogwoud en opdrachten voor Sixways BV, maar ook bij CVtotaal.nl.