CV-ketel vervangen of een nieuwe monteren in Regio Amsterdam?

Bent u op zoek naar een installateur en een nieuwe CV-ketel in de regio Amsterdam, dan bent u bij CVtotaal aan het juiste adres. CVtotaal zorgt namelijk niet alleen voor een goed product, maar levert ook montage bij een CV-ketel. CVtotaal.nl werkt sinds 2014 uitsluitend nog met gekwalificeerde en vakkundige externe CV-ketel installateurs. Deze installateurs worden door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, stiptheid en vriendelijk rondom het montageproces. Na de montage van de CV-ketel kan de klant de installateur beoordelen, zo ook de installateur uit Amsterdam. Door te werken met gekwalificeerde externe installateurs kunnen we landelijk CV-ketels leveren en monteren, waaronder Amsterdam. Daarnaast monteren onze installateurs niet alleen, maar kunnen ook de huidige CV-ketel demonteren.

Hoe maak ik een afspraak met de installateur in Amsterdam?

Geen zorgen wij nemen contact op met u. Bij elke cv-ketel op onze website staat de optie “Offerte aanvragen” apart genoemd. Hier kan vrijblijvend een offerte opgevraagd worden. Hoe dit proces in zijn werk gaat staat hieronder beschreven. Zodra de offerte van een CV-ketel akkoord is, wordt dit installatieverzoek in onze montageportaal vertoont waar onze installateurs dagelijks kijken naar montageverzoeken van onze klanten. De installateur(s) in de buurt van Amsterdam reageren vervolgens op dit montageverzoek en accepteren de klus. De monteur zal vervolgens contact met de klant opnemen voor een montage-afspraak. De CV-ketel wordt doorgaans bij de installateur afgeleverd, tenzij de installateur anders aangegeeft. De installateur neemt de CV-ketel met de desbetreffende bijproducten mee zodra hij de installatie gaat uitvoeren.

Hoe kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor een CV-ketel montage?

Om vrijblijvende een offerte aan te vragen voor het vervangen van de huidige CV-ketel (ook zonder vervanging van de huidige) zijn er de volgende stappen:

Stap 1

  • Maak keuze uit de gewenste cv-ketel in onze webshop
  • Klik op de button "Offerte aanvragen”
  • Indien gewenst kunnen er extra producten aan toegevoegd worden, zoals een thermostaat en/of vervanging van de rookgasafvoer
  • Ga naar de winkelwagen en klik op “Offerte aanvragen”
  • Voer de naw-gegevens in en maak een keuze voor “Spoed montage” of “Standaard montage”
  • Nadat alles juist is ingevoerd kan de aanvraag ingediend worden door nogmaals op “Offerte aanvragen” te klikken.

Stap 2

Nu alle gegevens zijn ingevoerd wordt er een bevestiging met een conceptofferte naar de mailbox van de klant gestuurd. Om de offerte verder te specificeren vragen we in een begeleidende mail ook om afbeeldingen te uploaden van de huidige installatie en situatie. Bij het uploaden van deze afbeeldingen stellen we nog enkele vragen, bijvoorbeeld hoe oude de huidige ketel is.

Stap 3

Nadat we de afbeeldingen hebben ontvangen passen wij, indien nodig, de offerte aan. Vervolgens sturen we een definitieve offerte, welke uiteraard nog steeds geheel vrijblijvend is. Wanneer de offerte wordt accepteert, wordt deze in een monteursportaal vertoond waar installateurs uit bijvoorbeeld regio Amsterdam op het montageverzoek kunnen reageren. De monteur die in regio Amsterdam woont zal de klus accepteren en vervolgens telefonisch contact opnemen om de installatie in te plannen.

Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je liever een van onze collega’s persoonlijk aan de lijn? Schroom dan niet en stel je vraag door te bellen met 0518-411659 of per e-mail: info@cvtotaal.nl.

Even voorstellen aan de installateur uit Amsterdam en omgeving.

Zoek je een goede CV monteur in Amsterdam? Maak kennis met onze monteur Hijko, een echte specialist met jarenlange ervaring in cv-ketels. De fijne kneepjes van het vak leerde hij van zijn vader, die sinds 1986 een eigen loodgietersbedrijf runt. In 2012 nam Hijko het bedrijf over en sinds een paar jaar werkt hij ook voor CVtotaal. Benieuwd hoe anderen de diensten van onze CV monteur in Amsterdam hebben ervaren? Lees hieronder een aantal beoordelingen van zeer tevreden klanten.

Ons werkgebied is met name de regio Noord-Holland en wij hebben ketels vervangen in o.m. Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Castricum, Alkmaar, Egmond aan Zee, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Badhoevedorp, Amstelveen, Weesp en natuurlijk vele vervangingen en installaties in Amsterdam.