Onze monteurs
Onze monteurs

CV ketel vervangen
"Al ruim 5000 tevreden klanten gingen je voor" 

 

Wij werken sinds 2014 uitsluitend nog met gekwalificeerde en vakkundige externe installateurs.

Landelijke dekking
Doordat wij werken met gekwalificeerde externe installateurs die bij jou uit de buurt komen kunnen we landelijke dekking garanderen én zodoende snel overal in Nederland je ketel vervangen.

De monteur uit de regio
Om ervoor te kunnen zorgen dat een ieder die behoefte heeft aan een nieuwe HR ketel en deze wil laten vervangen, zo snel mogelijk door ons geholpen kan worden, werken we met diverse monteurs samen. Op deze manier is er altijd een monteur binnen je regio beschikbaar. Wij zorgen voor de (vrijblijvende) prijsopgave, de informatieverstrekking, de materialen en achteraf de facturatie. De regionale installateur zorgt ervoor dat je er weer warm bij zit. En heb je achteraf toch nog vragen of zijn er onduidelijkheden, dan kun je je weer "gewoon" melden bij ons en zullen wij het voor je oplossen! Klik hier om meer te lezen over de monteur binnen je regio (scroll naar beneden op die pagina om te kijken of je woonplaats erbij staat of klik anders op een woonplaats bij jou uit de buurt).

Kwaliteitsnorm
Wij werken uitsluitend met cv ketels welke voorzien zijn van alle (Europese)normen en eisen. Dit betekent dat je wellicht elders nóg goedkopere ketels kunt vinden, echter willen wij die HR ketels niet leveren. Oftewel, het klassieke voorbeeld van goedkoop is duurkoop is bij ons niet van toepassing. Wij werken samen met Energiewacht (partner van Essent) welke alle nieuwe merken en types ketels die zij in haar contracten opnemen vooraf inspecteren op correct- en deugdelijkheid.
Tot zover over de ketels. Nu de zekerheid welke wij geven. Allereerst zijn wij natuurlijk een webwinkel, dus wanneer je bij ons producten aanschaft en mogelijk vooraf afrekent, is dit natuurlijk al een spannende ervaring. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org, wat concreet betekent dat we beoordeeld en gecontroleerd worden tbv de consument. Thuiswinkel.org beschermt namelijk de consumenten(rechten) bij online aankopen (aankoop of afstand) en houdt zeer strikt alle wet- en regelgeving in de gaten én de wijze waarop haar leden handelen. Dit is de eerste zekerheid die wij bieden. 

In de media wordt nu geïnsinueerd dat enkel installatiebedrijven welke zijn aangesloten bij een brancheorganisatie als bijv. Uneto VNI kundig zijn en kwaliteit leveren. Alhoewel wij zoals genoemd zelf zijn aangesloten bij een organisatie als Thuiswinkel.org, zijn we als bedrijf niet aangesloten bij Uneto VNI daar wij geen eigen monteurs meer in dienst hebben en het zodoende niet is toegestaan. Wij werken namelijk met externe installateurs, voornamelijk zzp’ers, welke allen gediplomeerd zijn en veelal wél zijn aangesloten bij Uneto VNI. Om de kwaliteit te waarborgen, gaan wij nog een stap verder en worden deze allen vooraf door ons gescreend. Dit begint met voor ons logische punten als:
- Staat de betreffende monteur ingeschreven bij de KvK en heeft hij een VAR verklaring. Dit is voor velen een logische controle, maar er zijn natuurlijk landelijk veel “beunhazen” actief, waar wij natuurlijk niet garant voor de kwaliteit kunnen staan.
- Controle opgeleverde projecten.
- Kennismaking (is monteur technisch bekwaam en in staat installaties helder en vriendelijk toe te lichten).

Wanneer dit in orde is, blijft er een strikte kwaliteitscontrole. Hierbij moet je denken aan:
- Na iedere ketelinstallatie /-vervanging van de cv ketel, dienen alle monteurs afbeeldingen én een opleverrapport van de opgeleverde installaties op te sturen.
- al onze klanten krijgen na de opgeleverde installatie een vragenlijst om de monteur en zijn werk te beoordelen. Dit om de kwaliteit te waarborgen. Indien dit niet naar tevredenheid is, volgen er uiteraard eerst vervolgafspraken bij de klant om die tevreden te stellen. Daarnaast dient de monteur zich te verantwoorden en verbetering te tonen.


Vrijblijvende offerte aanvragen?
We hoeven er niet om heen te draaien. Natuurlijk is de uiteindelijke prijs ook erg belangrijk, dat begrijpen wij ook wel. Juist omdat we op jaarbasis enorm veel cv ketels vervangen, kunnen we ook bij jou voor een hele scherpe prijs je hr-ketel vervangen. Vrees dus niet omdat onze prijs mogelijk een paar honderd euro voordeliger uitvalt dan een andere offerte, dat we een B-merk of afgekeurde ketel leveren. We leveren uitsluitend A-merk ketels van Nederlandse fabrikanten en alle ketels zijn altijd van het nieuwste model en/of bouwjaar. Wij leveren je de kwaliteit en service van de lokale installateur mét de scherpe prijs van een internetwinkel! Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat jou uiteindelijke prijs gaat worden: het verplicht je tot niets. Lees hier meer over het aanvragen van een offerte voor ketelvervanging.