Tado - slimmer verwarmen

Het Tado assortiment bij Cvtotaal

Ook je verwarming in huis slim maken? Tado past op vrijwel elk modern warmtesysteem, ook als je een hybride warmtepomp, vloerverwarming of stadsverwarming hebt. In ons Tado aanbod bieden wij de volgende producten aan.

Waarom Tado?

Met een slim Tado systeem, houd je elke kamer op de juiste temperatuur en kun je gericht verwarmen, precies wanneer jij dat nodig vindt. Hiermee bespaar je energie, en dus ook geld! Met de tado app regel je alles op afstand en krijg je inzicht in je verbruik. Even de telefoon niet bij de hand? Geen probleem! Tado werkt ook met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.

Hoe werkt Tado?

Via een internetbridge wordt jouw tado aangesloten op het internet. De bridge verbind je met je router. De internetbridge is inbegrepen in de Starterkit, je kan kiezen uit een Starterskit voor de thermostaat of radiatorknop.

Tado is volledig flexibel, je kunt zelf de opstelling bepalen. Later een kamer toevoegen? Geen probleem. Met de losse radiatorknoppen en draadloze temperatuursensor kun je jouw systeem moeiteloos uitbreiden.

Met een tado° slimme thermostaat of radiatorknop kun je jouw verwarming bedienen via je telefoon of tablet. tado° werkt ook bij jouw verwarmingssysteem en is in een handomdraai geïnstalleerd. Zo begin je direct met besparen. tado° is niet voor niets zo populair en is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop en kwam ook als beste uit de test.

Bij Cvtotaal kun je terecht voor de Starterskit voor de slimme radiatorknop en ook de Starterskit voor de slimme thermostaat is bij ons verkrijgbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.