Ubbink Rolux Universe HR ALU 80-80 incl. schaal (flex) zwart

Ubbink introduceert de gepatenteerde Ubbink Rolux® Universe, de ‘ARBO-oké’ dakdoorvoer van binnenuit. Makkelijker, veiliger, sneller en efficiënter kan het niet.

  • Dakdoorvoer voor montage van binnenuit
  • Uniek en veilig systeem
  • Met alu binnenpijp dus ook geschikt voor VR of een geiser
  • Productie/ levertijd: 1 - 2 weken
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
€ 176,10

Het vervangen van een dakdoorvoer is een lastig en soms zelfs gevaarlijk karwei. De ARBO-wetgeving stelt niet voor niets diverse veiligheidseisen aan het werken op het dak. Toch blijft werken op een hellend dak moeilijk, onveilig of zelfs onmogelijk. Zeker bij barre weersomstandigheden als regen, sneeuw, vorst en wind. Maar ook ‘s avonds als het in de winter vroeg donker is, is het vrijwel onmogelijk een dakdoorvoer te vervangen.

Dan is er ook het risico dat dakpannen breken als je erop gaat staan. En je moet al gauw met zijn tweeën zijn als je een dakdoorvoer wilt vervangen. In een aantal gevallen is dit zelfs een vereiste volgens de ARBO-wetgeving. Als ultieme oplossing voor alle problemen met de huidige wijze van vervangen van een dakdoorvoer, introduceert Ubbink de gepatenteerde Ubbink Rolux® Universe, de ‘ARBO-oké’ dakdoorvoer van binnenuit. Makkelijker, veiliger, sneller en efficiënter kan het niet.

Meer informatie
Art.nr. 0184210
Gewicht 1.0000
EAN 8713645122960
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ubbink Rolux Universe HR ALU 80-80 incl. schaal (flex) zwart
Uw waardering