Bedankt voor je aanvraag!

Door je woning te isoleren kun je flink besparen op je energierekening en draag je ook nog eens bij aan een beter milieu! Benieuwd naar de vervolgstappen? We hebben alles hieronder nog even voor je op een rijtje gezet.

 

Wat is de volgende stap?

Onze servicepartner neemt zo snel mogelijk contact met je op. Besluit je in te gaan op het aanbod? Tijdens het adviesgesprek laat onze servicepartner direct weten wanneer de isolatie geplaatst kan worden.


Stap 1:
Aanvraag indienen

Stap 2:
Telefonisch adviesgesprek

Stap 3:
Inmeten op locatie

Stap 4:
isolatie plaatsen
  • Stap 1 Aanvraag indienen: We hebben je gegevens ontvangen en gaan voor je aan de slag!
  • Stap 2 Telefonisch adviesgesprek: Een van onze adviseurs zal telefonisch contact met je opnemen om advies te geven en een afspraak voor de woning-analyse in te plannen.
  • Stap 3 Inmeten op locatie: Om zeker zijn van een passend advies wordt er altijd op locatie een uitgebreide analyse van de situatie gemaakt door een expert uit de regio.
  • Stap 4 Installatie: De vakmonteurs komen de isolatie bij je plaatsen, voeren een controle uit en leggen je in detail uit hoe alles werkt.Misschien ook interessantCv-ketels

Via cvtotaal vraag je snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de vervanging van je cv-ketel. Sluit je gelijktijdig met de montage een onderhoudsabonnement af dan ontvang je ook nog eens €75,- korting op de installatie!


Meer informatieWarmtepompen

Naast isolatie levert cvtotaal ook andere duurzame, energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen. Met trots kunnen wij zeggen dat cvtotaal als één van de weinige partijen warmtepompen direct uit voorraad kan leveren. Zowel mét als zonder installatie.

Meer informatieZonnepanelen

Een investering in zonnepanelen (ook wel PV-panelen) is een erg slimme keuze. Door te kiezen voor zonnepanelen bespaar je ieder jaar gemiddeld €600,- op jouw energierekening. Voor de aanschaf van zonnepanelen zijn diverse regelingen en subsidies beschikbaar.

Meer informatie