Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen bij CVtotaal
Bedrijven kunnen uiteraard ook bij CVtotaal terecht voor installatie gerelateerde producten. Echter is CVtotaal (Installatietechniek Totaal B.V.) uitsluitend een webwinkel voor de gewone consument. Zakelijke klanten kunnen bij CVtotaal bestellen, alleen gelden voor hen dezelfde voorwaarden als voor de (B2C) consument. Dit betekend dat bedrijven die installatie gerelateerde producten bij ons bestellen voor zakelijk gebruik/wederverkoop (bijvoorbeeld wanneer u als installateur een cv-ketel besteld om deze vervolgens te installeren bij uw klant) geen bonus of andere voordelen kunnen ontlenen aan de gekochte producten. Onze online prijzen zijn gebaseerd op basis van deze regelingen. Deze regelingen staan vast op basis van afspraken tussen CVtotaal en de desbetreffende leveranciers.

Staffelkorting
Mocht u geïnteresseerd zijn in het afnemen van grotere staffels (m.u.v. CV ketels) dan hanteren wij daar bepaalde kortingspercentages voor. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail of tel. 0518 411 659. Wij zullen uw verzoek dan zo snel mogelijk in behandeling nemen. Het kortingspercentage is afhankelijk van de staffel die u bij ons afneemt.

Partnerschap
CVtotaal heeft een kring met zakelijke partners waar ze mee samenwerken. Deze partners voeren servicewerkzaamheden voor CVtotaal uit, te denken aan installatiewerk van cv-ketels, airconditioning, maar ook warmtepompen. CVtotaal voert in dergelijk gevallen de acquisitie en klantenservice uit. Deze partners profiteren van vaste kortingen bij CVtotaal, ook voor eigen werkzaamheden kunnen zij producten met korting bij CVtotaal inkopen. Mocht u interesse hebben in samenwerking met CVtotaal, dan adviseren wij u contact op te nemen via ons algemene e-mailadres of per telefoon: 0518 411 659. Wij zullen u vervolgens met de juiste medewerker in contact brengen om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.