Service en Onderhoudscontracten

Kies nu voor zekerheid en sluit een onderhoudsabonnement af bij onze service partner (landelijke dekking). 
Het laatste wat je wilt is een weekend in de kou zitten, met het standaard abonnement van de service partner CVtotaal ben je 7 dagen in de week en 24 uur per dag verzekerd van een kundige en adequate storingsdienst.  

Het betreft een service en onderhoudsabonnement van één van de partners van CVtotaal. Afhankelijk van de regio waar je woont, wordt het onderhoudscontract uitgevoerd door een van onze lokale service partners. Het contract ‘Comfort’ sluit je al vanaf € 11,00 per maand, heeft een contractsduur van 2 jaar en is daarna per maand opzegbaar. Tarief is afhangkelijk van de regio waarin je woont. Vind hier een Essent service bij jou in de buurt.

Een CV onderhoudscontract met een snelle 24-uurs service bij CV ketel storingen, dag en nacht, ook op zon- en feestdagen. Kortom, je bent verzekerd van directe hulp bij het uitvallen van je CV-ketel of warmwatertoestel. Bij het standaard abonnement betaal je een laag maandelijks bedrag voor deze servicegaranties.

Kenmerken Standaard abonnement

- Periodiek onderhoud
- Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud;
- Geen voorrijkosten;
- Geen arbeidsloon bij storingen;
- Storingsmelding 24 uur per dag. 7 dagen p.w.;
- Storingsafhandeling 7 dagen p.w.;
- Contractduur 2 jaar vanaf € 11,00 p.m., daarna is het kosteloos per maand opzegbaar. 

Wil je een comfortabel huis en verzekerd zijn van goede service tijdens storingen? Kies dan voor de zekerheid van een onderhoudsabonnement bij een van onze servicepartners. Onze servicepartners hebben een landelijke dekking en beschikken over een storingsdienst die 24-7 klaar staat om je snel en vakkundig van dienst te zijn. Als je het onderhoudsabonnement combineert met de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, krijgt je nu €75,- korting op de montage!

Afhankelijk van de regio waarin je woont, wordt het service- en onderhoudscontract uitgevoerd door één van onze lokale servicepartners (Energiewacht, Geas, Kemkens, of Volta Limburg). Het standaard abonnement begint bij  €11,00 per maand, heeft een contractduur van 2 jaar en is daarna per maand opzegbaar.

Kenmerken standaard service- en onderhoudsabonnement

  • Storingsmelding 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Storingsafhandeling 7 dagen per week
  • Periodiek onderhoud
  • Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidsloon bij storingen
  • Contractduur van 2 jaar vanaf €11,00 per maand, daarna is het kosteloos maandelijks opzegbaar

€75,- korting op de montage