Beste cv ketel

De beste cv-ketel van 2020

beste cv ketel 2020

 

LAATSTE UPDATE: 29-9-2020

U bent op zoek naar een nieuwe ketel, en u wilt natuurlijk kiezen voor de beste cv-ketel. De aanschaf van een nieuwe ketel is namelijk een flinke investering. U wilt dan ook een ketel die goed aansluit op uw verbruik en woonsituatie. Maar wat is voor u de beste cv-ketel? Dit is afhankelijk van wat voor vermogen en capaciteit u wilt. Daarnaast speelt uiteraard ook energiezuinigheid een rol. Daarom heeft de Consumentenbond het jaarlijks onderzoek weer uitgevoerd naar de beste cv-ketel van 2020.

Ketels worden op diverse vlakken getest, voordat ze in overweging worden genomen voor de “beste cv-ketel”. Zo wordt er onder andere gekeken naar:

  • Het rendement van de ketel
  • De betrouwbaarheid van de ketel
  • De energiezuinigheid van de ketel
  • Het comfort dat de ketel levert op het gebied van warm water

Als eerste presenteren wij u de twee best geteste cv-ketels van de consumentenbond:


Best geteste CW5 CV Ketel


Best geteste CW5 ketel

Best geteste CW5 ketel

Intergas Xtreme 36

 

1. Intergas Xtreme 36 CW5

De Intergas Xtreme 36 CW5 is de best geteste CW5 ketel van 2020, met een testscore van 7,9. De ketel levert veel warm water, zodat u dagelijks kunt genieten van een heerlijke stortdouche of het gebruik van een bad. Daarnaast is deze ketel extra zuinig in het gebruik van tapwater. U krijgt 2 jaar all-in garantie en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar. Met recht mag de Intergas Xtreme 36 CW5 zich de #1 CV ketel van 2020 noemen.

 

Bestel de Intergas Xtreme 36 CW5 nu online op CVtotaal.nl >>


Best geteste CW4 ketel - Intergas Xtreme 30


Best geteste CW4 ketel

Best geteste CW5 ketel

Intergas Xtreme 30

 

2. Intergas Xtreme 30

Een extra stille cv-ketel, dat is de Intergas Xtreme 30 CW4. Deze ketel is geschikt voor middelgrote woningen, en werkt erg zuinig doordat het voorzien is van een zelflerende eco-stand. Door de compacte afmetingen kunt u deze ketel eenvoudig installeren op diverse plekken. U krijgt 2 jaar all-in garantie op deze ketel.

 

Bestel de Intergas Xtreme 30 CW4 nu online op CVtotaal.nl >>


 

Overige CV Ketel top 5 volgens de Consumentenbond

Hieronder vindt u een overzicht van de overige CV Ketels die de top 5 van de consumentenbond compleet maken. Ook deze CV ketels kwamen zeer goed uit de test en zijn zeker de moeite waard om te overwegen in uw zoektocht naar de beste CV Ketel voor uw woning.

Bekijk hieronder de 3 ketels die de top 5 beste cv ketels compleet maken:

 


Nummer 3 best geteste CV ketel 2020

Remeha Calenta 40C Ace

 

 

3. Remeha Calenta 40C ACE CW4

De Remeha Calenta 40C ACE CW4 komt met een 7,8 ook goed uit de test. Dit komt doordat deze hoogwaardige combi cv-ketel veel warm water kan leveren, en zorgt voor een fijn wooncomfort. Daarnaast heeft deze ketel een (optionele) automatische bijvulinrichting, zodat de waterdruk in de ketel nooit te laag wordt. Dit maakt het leven een stuk makkelijker! Net als de Remeha Tzerra kan de Calenta gekoppeld worden met duurzame producten zoals een warmtepomp. Deze cv-ketel klaar is voor de toekomst.

 

Bestel de Remeha Calenta 40C ACE CW4 nu online op CVtotaal.nl >>


Nummer 4 best geteste CV ketel 2020

Remeha Tzerra Ace 28c

 

4. Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Ook de Remeha Tzerra Ace 28c CW4 komt goed uit de test van de Consumentenbond. Deze ketel is perfect voor middelgrote woningen met net wat meer behoefte aan warm water. Het heeft namelijk een optimale warmte- en warmwatercomfort. De Remeha ketel is erg klein, en kan op bijna iedere plek in huis geïnstalleerd worden. En deze ketel kan gekoppeld worden met duurzame producten, zoals een warmtepomp, waardoor deze cv-ketel klaar is voor toekomstige verduurzamingsaanpassingen in huis.

 

Bestel de Remeha Tzerra Ace 28c CW4 nu online op CVtotaal.nl >>


Nummer 5 best geteste CV ketel 2020

Vaillant EcoTEC Exclusive 25-35

 

5. Vaillant ecoTEC Exclusive 25-35 CW5

Bent u op zoek naar een degelijke en zuinige ketel? Dan is de Vaillant ecoTEC Exclusive 25-35 CW5 een goede optie voor u. Deze ketel is betrouwbaar, energiebesparend en zorgt voor een hoog wooncomfort. Door de metalen mantel en roestvrije stalen warmtewisselaar vervuilt de ketel niet en gaat deze langer mee. De Vaillant ecoTEC heeft ook een verzekerde werking, zodat er altijd warmte geleverd wordt – zelfs als toestelcomponenten tijdelijk uitvallen. Een cv-ketel waar u altijd van op aan kunt!

 

Bestel de Vaillant ecoTEC Exclusive 25-35 CW5 nu online op CVtotaal.nl >>


 

De beste keuze volgens CVtotaal

Graag vullen wij de top 5 cv ketels van de consumentbond aan met de 'beste keuze volgens CVtotaal' De volgende twee cv-ketels verdienen volgens ons namelijk zeker een eervolle vermelding in de lijst van beste cv ketels van 2020. De volgende twee cv ketels zijn door onze specialisten geselecteerd op basis van verkoopcijfers, reviews en ervaringen.

Bekijk hieronder de 2 ketels die niet mogen ontbreken uit de lijst volgens de specialisten van CVtotaal:

 


Beste keuze CVtotaal


Intergas HRE 36/30 CW5 A-label

Bent u op zoek naar een cv-ketel met warmwaterklasse CW5? Dan is de Intergas HRE 36/30 CW5 A-label de beste keuze van CVtotaal. Deze betrouwbare combiketel heeft een hoog vermogen en een groot warmwatercomfort.

Bestel de Intergas HRE 36/30 CW5 A-label nu online op CVtotaal.nl >>

 


Beste CV ketel keuze CVtotaal - Optie 2


Nefit proline NxT HRC24 CW4

Heeft u voldoende aan een ketel met warmwaterklasse CW4? Dan maakt u een goede keuze met de Nefit proline NxT HRC24 CW4. De ketel is niet alleen van betrouwbare Nefit kwaliteit, maar heeft ook een A-label pomp en laag verbruik in stand-by.

Bestel de Nefit proline NxT HRC24 CW4 nu online op CVtotaal.nl >>

 

De beste cv-ketel kiezen

Is een van de best geteste ketels van de Consumentenbond de beste ketel voor u? Via CVtotaal kunt u deze direct laten monteren door een ervaren professionals. Kies bij het bestellen voor montage en vraag vrijblijvend een offerte aan bij CVtotaal.

Komt u er toch niet uit met het kiezen van de beste cv-ketel voor u? Maak dan gebruik van de ketelkiezer of vraag ons vrijblijvend om advies.