Beste cv-ketel 2024

62 min leestijd
310017x gelezen
Beste cv-ketel 2024
Nieuws Aankoopadvies

Je bent op zoek naar een nieuwe cv-ketel, maar hebt nog geen idee welke cv-ketel de juiste is. In deze blog gaan we het hebben over de best geteste cv-ketels door de Consumentenbond en de aanraders vanuit onze experts. Ook in 2024 staat Intergas in de top. Lees snel verder om de beste cv-ketel te ontdekken.

LAATSTE UPDATE: 18-01-2024

Waar worden de cv-ketels op beoordeeld?

De aanschaf van een nieuwe ketel is een flinke investering en je wilt natuurlijk de beste cv-ketel kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat de cv-ketel goed aansluit op je verbruik en woonsituatie. Maar wat is voor jou de beste cv-ketel? Dit is afhankelijk van wat voor vermogen en capaciteit je wilt. Daarnaast speelt uiteraard ook energiezuinigheid een rol. Daarom heeft de Consumentenbond het jaarlijks onderzoek weer uitgevoerd naar de beste cv-ketel van 2024.

Ketels worden op diverse vlakken getest, voordat ze in overweging worden genomen voor de “beste cv-ketel”. Zo wordt er onder andere gekeken naar:

  • Het rendement van de ketel
  • De betrouwbaarheid van de ketel
  • De energiezuinigheid van de ketel
  • Het comfort dat de ketel levert op het gebied van warm water

 De twee best geteste cv-ketels van de Consumentenbond in de top:


Best geteste CW4 ketel

 

1. Intergas Xtreme 30

2 reviews
1.250,-

 

 

 

 

 

 

Een extra stille cv-ketel, dat is de Intergas Xtreme 30 CW4. Deze cv-ketel is beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de beste CW4 cv-ketel van 2024. De cv-ketel is geschikt voor middelgrote woningen, en werkt erg zuinig doordat het voorzien is van een zelflerende eco-stand. Daarnaast wordt er weinig stroom verbruikt en wordt het water op een energiezuinige manier verwarmd. Door de compacte afmetingen kun je deze cv-ketel eenvoudig installeren op diverse plekken. Je krijgt 2 jaar all-in garantie op deze cv-ketel en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.


Best geteste CW5 ketel

 

2. Intergas Xtreme 36 CW5

 

 

 

 

 

 

De Intergas Xtreme 36 CW5 heeft een testscore van 8,0 en is daarmee de best geteste CW5 ketel van 2024. De ketel levert veel warm water, zodat je dagelijks kunt genieten van een heerlijke stortdouche of het gebruik van een bad. Daarnaast is deze ketel extra zuinig in het gebruik van tapwater en wordt er weinig stroom verbruikt. Als je op een energiezuinige manier je water wilt verwarmen, is deze cv-ketel ideaal. Je krijgt 2 jaar all-in garantie en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.


Overige cv-ketel top 5 volgens de Consumentenbond

Hieronder vind je een overzicht van de overige cv-Ketels die de top 5 van de Consumentenbond compleet maken. Ook deze cv-ketels kwamen zeer goed uit de test en zijn zeker de moeite waard om te overwegen in je zoektocht naar de beste cv-ketel voor je woning.

Bekijk hieronder de 3 ketels die de top 5 beste cv-ketels compleet maken:


3.Vaillant ecoTEC plus VHR 25/32CS/1-5 CW4

 

 

 

 

 

 

Wil je graag een stille en zuinige cv-ketel? Dan is de Vaillant ecoTEC plus VHR 25/32CS/1-5 CW4 met een testscore van 7,9, de geschikte optie voor jou! Deze cv-ketel is betrouwbaar, omdat tijdens een storing de ketel in laagstand blijft werken. De ketel is energiebesparend, waardoor dit een goede optie is voor huishoudens met een gemiddeld warmwaterbehoefte. Dankzij de roestvrije stalen warmtewisselaar vervuilt de ketel niet en gaat deze langer mee. Je krijgt 2 jaar all-in garantie en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar. Een cv-ketel waar je op kunt bouwen!

 


4. Vaillant ecoTEC Exclusive 25-36CF CW5

 

 

 

 

 

 

 

De Vaillant ecoTEC Exclusive VHR 25/36CF 1-7 CW5 heeft een mooie testscore van 7,9. Deze ketel is betrouwbaar en energiezuinig. Door de stille werking wordt er een hoog wooncomfort gecreëerd. Door de metalen mantel en roestvrije stalen warmtewisselaar vervuilt de ketel niet en gaat deze langer mee. De Vaillant ecoTEC zorgt ervoor dat er altijd warmte geleverd wordt, zelfs als toestelcomponenten tijdelijk uitvallen. Een cv-ketel waar je altijd van op aan kunt! Bij deze cv-ketel krijg je 2 jaar all-in garantie en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.  


5. Remeha Calenta 28C ACE CW4

 

 

 

 

 

 

De Remeha Calenta 28C ACE CW4 komt met een 7,8 ook goed uit de test. Dit komt doordat deze hoogwaardige combi cv-ketel veel warm water kan leveren, en zorgt voor een fijn wooncomfort. Daarnaast heeft deze ketel een (optionele) automatische bijvulinrichting, zodat de waterdruk in de ketel nooit te laag wordt. Dit maakt het leven een stuk makkelijker! Net als de Remeha Tzerra kan de Calenta gekoppeld worden met duurzame producten zoals een warmtepomp. Deze cv-ketel is klaar voor de toekomst.


De beste keuze volgens Cvtotaal

Graag vullen wij de top 5 cv-ketels van de Consumentenbond aan met de 'beste keuze volgens Cvtotaal' De volgende twee cv-ketels verdienen volgens ons namelijk zeker een eervolle vermelding in de lijst van beste cv-ketels van 2024. De volgende twee cv-ketels zijn door onze specialisten geselecteerd op basis van verkoopcijfers, reviews en ervaringen.

Bekijk hieronder de ketels die niet mogen ontbreken uit de lijst volgens de specialisten van Cvtotaal:


Intergas HRE 36/30 CW5 A-label

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een cv-ketel met warmwaterklasse CW5? Dan is de Intergas HRE 36/30 CW5 A-label de beste keuze van Cvtotaal. Deze betrouwbare combiketel heeft een hoog vermogen en een groot warmwatercomfort.


Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 CW4 80/80

 

 

 

 

 

 

Deze combilketel is een populair model van Intergas. De combiketel heeft een laag gasverbruik en betrouwbare prestaties. Daarnaast ben je klaar voor de toekomst aangezien deze combiketel geschikt is voor de combinatie met een hybride warmtepomp. De HRE cv-ketels van Intergas hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. 


ATAG P27C 60/100 CW4

 

 

 

 

 

 

Heb je voldoende aan een ketel met warmwaterklasse CW4? Dan maak je een goede keuze met de ATAG P27C 60/100. De ketel is niet alleen van betrouwbare ATAG kwaliteit, maar heeft een prima RVS warmtewisselaar en laag verbruik in stand-by.


De beste cv-ketel kiezen

Is een van de best geteste ketels van de Consumentenbond de beste ketel voor jou? Via Cvtotaal kun je deze direct laten monteren door een ervaren professionals. Kies bij het bestellen voor montage en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Cvtotaal.

Kom je er toch niet uit met het kiezen van de beste cv-ketel ? Maak dan gebruik van de ketelkiezer of vraag ons vrijblijvend om advies.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs, producten en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Beste keus Cvtotaal
Intergas HRE 36/30 cv-ketel A-label
1.035,-
€250,- montagekorting!
Remeha Calenta Ace 28C CW4
1.549,-
Best getest Consumentenbond
Intergas Xtreme 30 CW4
1.250,-
Best getest Consumentenbond
Intergas Xtreme 36 CW5 80/80
1.345,-
€250,- montagekorting!
ATAG P27C 60/100 CW4
1.239,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen