Betalingen

 

CVtotaal biedt je de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal betaling: Snel en vertrouwd betalen via je eigen bank. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur met deze methode voltrekt, kunnen de producten binnen 24 uur bij je afgeleverd worden (tijdens werkdagen). De producten dienen dan wel voorradig te zijn en ook moet je in dit geval dan kiezen voor de snelste verzendmethode/ afleverdatum. Wanneer een product onverhoopt niet binnen 24 uur leverbaar is, zullen wij je hierover berichten. Je hebt dan het recht om de order kosteloos te annuleren.
  • Bankoverschrijving: Na het plaatsen van je bestelling ontvangt je van ons een factuur in je mailbox. Na ontvangst van je betaling zullen wij zsm je order gereed maken voor verzending. Wanneer je kiest voor deze betaalopties, bedraagt de gemiddelde levertijd 2-4 werkdagen (afhankelijk van de snelheid van je betaling en je bank).
  • AfterPay: AfterPay voert voor cvtotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij cvtotaal.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van 600 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van 800. met goedkeuring van je eigen verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt Je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Wanneer je kiest voor Afterpay worden de administratiekosten aan de klant doorberekend op basis van een formule, namelijk 1,35 + 3,25% over het totale aankoopbedrag
  • Creditcard: Met de Creditcard(VISA/Mastercard) betaal je als klant achteraf via de Creditcardmaatschappij. Betalen met een creditcard is alleen bij losse bestellingen mogelijk. Montages zijn uitgesloten
  • In3: Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is 100,- en het maximale bestelbedrag is 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode.
  • SprayPay – Gespreid betalen: Er kan gekozen worden voor gespreid betalen vanaf een aankoop bedrag vanaf 250 tot 3500,-. Tijdens de aanvraag kan de klant kiezen in hoeveel termijnen het aankoopbedrag betaald moet worden. De keuze bestaat uit 12, 18, 24 of 36 maanden. Het rentepercentage dat Spraypay rekent is afhankelijk van de looptijd. Dit varieert tussen de 11,9% en 14%. Betaling via SprayPay gebeurd veilig en zorgvuldig en zodra alles volledig is ingevuld ziet de klant meteen of deze in aanmerking komt. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven. Om in aanmerking te komen voor Spraypay moet de klant de volgende stappen doorlopen:
   - Inkomsten / lasten toets
   - Identificatie met behulp van IDIN
   - Overeenkomst digitaal accepteren
   - Ondertekening automatische incasso
  • Automatisch incasso: Heb je een offerte bij cvtotaal aangevraagd, dan kun je kiezen voor enkele van de bovenstaande betaalmethodes of automatisch incasso. Indien je kiest voor automatisch incasso wordt je gevraagd tijdens het accepteren van de offerte om je IBAN achter te laten. Door vervolgens op "offerte accepteren" te klikken ga je akkoord met automatisch incasso en de offerte. Het geldbedrag wordt vervolgens 1 dag na installatie van je rekening afgeschreven.
De genoemde prijzen op de website cvtotaal.nl zijn inclusief BTW.

Ter aanvulling: Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht en producten retourneert, komt de financiering ook te vervallen.
 1. Is het bedrag meerdere keren van je rekening afgeschreven?, terwijl je maar 1 order hebt geplaatst. Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij dat het geld zo snel mogelijk terug word gestort op je rekening.
 2. Waarom klopt de betaalstatus niet? Het kan zijn dat deze nog niet door is gekomen op onze website. Het kan een tijdje duren totdat dit gebeurd is. Controleer of het geld van je rekening is afgeschreven.
 • als het geld niet is afgeschreven dan moet je de bestelling opnieuw doen. Deze is dan namelijk mislukt.
 • Is er wel geld afgeschreven, maar heb je na 2 uren nog steeds geen orderbevestiging neem dan contact met ons op.

De facturen van je bestellingen kun je terug vinden in je Cvtotaal account en je mailbox

We gaan direct aan de slag zodra we je retourzending ontvangen hebben. Na ontvangst bij ons ontvang je een bevestiging en zorgen we er voor dat het geld binnen 14 dagen weer op je rekening is bijgeschreven.