Welke soorten keukenboilers zijn er?

11 min leestijd
1376x gelezen
Welke soorten keukenboilers zijn er?
Aankoopadvies

Ben je op zoek naar een apparaat om snel warm water in je keuken te krijgen? Dan ben je op zoek naar een keukenboiler. Een keukenboiler zorgt voor snel warm water zonder dat je CV-installatie hoeft te worden betrokken. Dit zorgt voor snel warm water en ook een lager gasverbruik. Er zijn verschillende soorten keukenboilers te koop, waaronder close-in, close-up en plintboilers. We gaan in deze blog dieper in op de verschillen tussen deze 3 types.

Close-in boiler

Close-in boilers zijn compacte boilers die je kan monteren vlakbij de kraan namelijk in het keukenkastje onder de gootsteen. Close-in keukenboilers hebben vaak een capaciteit tussen de 5 en 15 liter. Ze zijn energiezuinig en mooi weggewerkt uit het zicht. Een ander voordeel ten opzichte van een close-up is dat je met een close-in geen kastje boven de kraan hoeft op te offeren.

Close-up boiler

Close-up boilers lijken in werking erg op de close-in boilers, alleen monteer je de close-up keukenboiler boven de kraan. Een close-up keukenboiler heeft vaak een capaciteit van 10-15 liter. Een close-up keukenboiler is een goede oplossing wanneer er onder het tappunt geen ruimte is, bijvoorbeeld in een caravan.

Plintboiler

Plintboilers zijn ontworpen om erg compact te zijn zodat ze achter de plint van de keuken kunnen worden geïnstalleerd. Dit is geen vereiste, een plintboiler kan ook, liggend of staand, geplaatst worden in het keukenkastje onder de kraan zoals bij een close-in.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een efficiënte en energiezuinige manier om warm water in je keuken te krijgen, zijn keukenboilers een geweldige optie. Close-in, close-up en plintboilers zijn allemaal goede keuzes, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. In alle gevallen zijn deze boilers een geweldige manier om gas te besparen en je leven eenvoudiger te maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs, producten en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Itho Daalderop Close-in keukenboiler 15 liter
279,-
Close in compact 5ltr zonder aansluitset
299,-
Itho Daalderop Close-in keukenboiler 10 ltr
239,-
Inventum Modesto Hotfill Q10 plintboiler 10 liter
368,-
Inventum Q-line 10 liter boiler 2000W
238,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen