Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Elektrische CV ketels

In deze categorie vindt u onze selectie elektrische CV-ketels die alleen voor CV kunnen worden gebruikt dus niet voor tapwater. Daarvoor heeft u een boiler nodig. Steeds meer mensen willen zonnepanelen combineren met een elektrische CV-ketel. Deze produceren geen koolmonoxide, hebben geen rookgaskanaal nodig en zijn in combinatie met deze zonnepanelen zeer zuinig/milieuvriendelijk. We hebben varianten op 230V en op 380V. 

Bent u van plan een NOM (Nul Op de Meter) woning van uw bestaande huis te maken dan adviseren wij uw huis goed te isoleren, een warmtepomp te selecteren die uw huis in 80% van het jaar kan verwarmen en een elektrische CV-ketel te nemen als het echt koud buiten gaat worden. De Hybride warmtepomp schakelt dan automatisch over als het echt nodig is.

Verbruikt u nu 1500 m3 gas per jaar dan wordt dat met een elektrische cv-ketel 15.000 Kwh aan stroom. Neemt u een warmtepomp met een COP van 4 (400% rendement) dan wordt het stroomverbruik 3750 Kwh per jaar. Hier vind je de kosten van de verschillende opstellingen. 

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9433 stemmen via Feedback Company