Remeha Elga Ace warmtepomp 6 kW Inclusief Avanta Ace CW5 35C en Etwist

 • Uniek combinatiepakket waarmee je in één keer je woning verduurzaamt
 • warmtepomp met een COP van 4,5!
 • 2 jaar all in garantie, en daarna 3 jaar op onderdelen
 •  €1.800,- subsidie op dit product met meldcode KA17439
 • De warmtepomp is onderdeel van de Remeha Gaslos Garantie

Vermogen

tot 4 kw

Geluids productie

tot 46 DB

Subsidie

Ja

Speciale prijs 5.449,- Normale prijs 5.849,-

Let op: Dit product moet door een F-Gassen gecertificeerde professional geïnstalleerd worden..
Bekijk hier of uw installateur F-Gas en BRL-100 gecertificeerd is
Of vraag hieronder direct een offerte aan met installatie.

Remeha Elga Ace warmtepomp 6 kW Inclusief Avanta Ace CW5 35C en Etwist

5.449,-

 • Levertijd 8 weken
 • Achteraf betalen en / of in termijnen
Dit product ook laten installeren?
 • Veilige installatie
 • Erkende installateur
7.818,- (Incl. BTW)
 

Belangrijkste kenmerken

 • warmtepomp:2 jaar all in garantie, daarna 3 jaar op de onderdelen
 •  €1.800,- subsidie op dit product met meldcode KA17439
 • Ketel: Geschikt voor 20% waterstof bijmengen!
 •  Ketel: RVS warmtewisselaar(erg duurzaam en onderhoudsarm!)
 • Uniek cvtotaal combinatiepakket

Over de Remeha Elga Ace 6kW

De Elga Ace is een hybride warmtepomp welke in vrijwel elke situatie toe te passen is. Doordat de Elga als enige op de markt werkt met een OpenTherm regeling zal de gekoppelde ketel nooit meer warmte produceren dan nodig is, dit zorgt voor optimale inzet van de warmtepomp en prestaties.

Hybride opstelling

Een hybride opstelling is een combinatie van een ketel én warmtepomp. De Elga warmtepompen zijn geschikt voor hybride opstellingen en kunnen naast elk merk ketel geplaatst worden. De CV-ketel zal alleen nog op de extreem koude dagen inschakelen en voor het tapwater. Op deze manier kan er tot 25% op je energierekening bespaard worden.

COP van 4,5

De COP beschrijft het verwarmings rendement van een warmtepomp of airco. Hoe hoger de COP, hoe energiezuiniger het systeem is. De Elga 6kW warmtepomp heeft een COP van 4,5. Dit wil zeggen dat de warmtepomp tot wel 4,5kW warmte kan genereren met 1kW elektriciteit!

Over de Remeha Avanta Ace CW5

De Remeha Avanta Ace CW5 is het nieuwste model van Remeha en heeft een groot vermogensbereik door de modulerende werking van de brander. Dit houdt in dat het toestel afhankelijk van de warmtevraag op zowel hoog als laaglast (laag pitje) kan branden. Daarnaast heeft deze combi cv-ketel een A-label pomp waardoor hij erg energiezuinig is.

Tapwater

De avanta 35c levert een hoeveelheid warm tapwater voor een stort- of regendouche of bad waar je maar wilt, ook vanuit koude situaties. Bovendien is deze kleinste Remeha avanta uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal door het hr107 label.

Over de Etwist thermostaat

Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en de handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

Klaar voor de toekomst

Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Remeha Avanta Ace snel en eenvoudig is te installeren én te onderhouden. Wat betreft betrouwbaarheid doet de Avanta Ace natuurlijk niet onder voor de Avanta.
De Avanta Ace is slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder zonneboiler en hybride warmtepomp. Verder is de Avanta Ace geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. Dus met de Avanta Ace maak je de juiste keuze voor nu én in de toekomst.

Remeha Gaslos Garantie

De Remeha Elga Ace en de Remeha Avanta Ace maken deel uit van de Remeha Gaslos Garantie. Op dit moment is er enorm veel aandacht voor de energietransitie en het duurzaam verwarmen van je woning. Hierdoor is het lastig om een juiste keuze te kunnen maken. Je wilt graag de juiste keuze maken en bijdragen aan een beter milieu, maar je wilt ook de juiste keus voor jouw situatie, woning en portemonnee maken. Met de Remeha Gaslos Garantie maak je nu de keuze en ben je klaar voor morgen. Moet jouw wijk in de toekomst van het gas af, dan neemt Remeha de warmtepomp en ketel van je terug of krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem afgesteld op jouw situatie! Meer weten? lees hier alles over de Remeha Gaslos Garantie

Bescherming van de ketel en warmtepomp

We raden bij het vervangen van een ketel altijd aan om een vuilafscheider of combinatie vuil- en luchtafscheider bij te plaatsen. Dit beschermt niet alleen de a-label pomp van je nieuwe ketel, maar zorgt ook nog voor een energiebesparing welke kan oplopen tot wel 7%! Het verwijderen van lucht en vuil uit de leidingen van de cv installatie zorgt voor een betere warmtegeleiding.

Koelen met een warmtepomp

Met een warmtepomp is het ook mogelijk om je woning te koelen. De circulatie van de pomp wordt omgedraaid waardoor er koud water in plaats van warm water door de leidingen stroomt. Om te koelen met een warmtepomp zal het leidingwerk van de woning wel geschikt gemaakt moeten worden en dienen de vloerverwarming en radiatoren hierop afgesteld te worden. (dit om condensatie te voorkomen.)

Over de installatie

Het is mogelijk om bij CVtotaal een warmtepomp te kopen en de complete installatie volgens F-gas richtlijnen uit te laten voeren. Onze erkende F-gas monteurs uit geheel Nederland helpen je aan een goed geïnstalleerde warmtepomp. Wij regelen de plaatsing van jouw warmtepomp waar dan ook in Nederland.

Pluspunten montage

✔  Op werkdagen binnen 48 uur reactie op je offerteaanvraag
✔  Installatie door erkende F-gas gecertificeerde installateur
✔  Je ontvangt na installatie per mail een kopie van het      opleverrapport
✔  Geheel vrijblijvende offerte

Meer informatie
SKU 7768363-7735614-7741499
EAN 8713809325121+8713809325237
Geluidsproductie 46dB tot 50dB
Garantie 2 Jaar
Capaciteit CV 4,14
Hoogte 600
Breedte 300
Diepte 300
OpenTherm
Model Hangend
CV Aansluiting 22mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Remeha Elga Ace warmtepomp 6 kW Inclusief Avanta Ace CW5 35C en Etwist
Uw waardering