Honeywell round connected aan/uit draadloze slimme thermostaat

De nieuwe draadloze round on/off connected Y87RFC2032 wireless is een draadloze klokthermostaat die met een smartphone is te bedienen. U hoeft enkel de app te installeren en kunt daarna overal ter wereld de temperatuur in uw huis regelen. Klik hier om te kijken of uw ketel geschikt is.

  • Compleet pakket inclusief Internet-gateway
  • Bedien met Total Connect Comfort-app (iOS en Android)
  • Zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling
  • Via de thermostaat omhoog en naar beneden te zetten en via de app zijn klokprogramma's in te stellen

  • Op voorraad
  • Morgen geleverd indien besteld voor 16:00
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
161,24

Round Connected on/off

Zijn optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening - zelfs wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Connected Modulation (Y87C2004) de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling die op afstand aan te passen is.

Zeer nauwkeurig

De Honeywell Round Connected on/off is een digitale klokthermostaat. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimtetemperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de branderstatus en storingsmelding. De Round Connected Modulation werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Dankzij de Internet-gateway kan hij ook bediend worden worden met de mobiele Total Connect Comfort-app.

Vernieuwd

De Round Connected Modulation behoort tot het nieuwe Round-portfolio van Honeywell. Deze vernieuwde thermostaten sluiten nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Doordat de thermostaat op de oude grondplaat gemonteerd kan worden, kan deze gewoon blijven hangen.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Modulation is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren met de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houd je - ook als je niet thuis bent – altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Dankzij Round Connected is het mogelijk energiezuiniger te stoken en kan een huishouden gemiddeld 22 procent per jaar aan energie besparen.

Meer informatie
Gewicht 2.0000
Art.nr. Y87RFC2032
EAN 5025121381871
Klokthermostaat Ja
Smartphone Ja
Draadloos Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Honeywell round connected aan/uit draadloze slimme thermostaat
Uw waardering