Remeha Isense klokthermostaat

De Remeha Isense thermostaat is een klokthermostaat wat inhoud dat er per dag meerdere programma's kunnen worden ingesteld. U kunt bijvoorbeeld instellen dat het op maandag ochtend om 08.00 uur 21grd moet zijn en om 12.00 weer terug naar 18grd.

  • Geschikt voor alle moderne Remeha cv-ketels
  • Ook geschikt voor  ketels met opentherm communicatie
  • Uitlezen van storingscode's bij Remeha ketels
  • 1 jaar garantie
  • Blauwe achtergrondverlichting
  • Op voorraad
  • Morgen geleverd indien besteld voor 16:00
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
180,44

De remeha isense is een moderne klokthermostaat met blauwe achtergrond verlichting. Er kunnen per dag meerdere tijdstippen met verschillende temperaturen worden geprogrammeerd. In samenwerking met een buitenvoeler die u op de cv-ketel aansluit kunt u zelfs een weersafhankelijke regeling creeren.

Indien u deze thermostaat op een Remeha cv-ketel aansluit kunt u ook storingscodes op het display ontvangen en kunnen verschillende parameters via de thermostaat worden ingesteld. De Isense is ontwikkelt voor de Remeha ketels maar werken vaak ook wel op andere cv-ketel met opentherm ketelsturing die op de meest moderne cv-ketel bijna altijd aanwezig is behalve bij het merk Nefit.

Het intuïtieve karakter van de Remeha iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop kunt u snel en makkelijk bekend raken met de mogelijkheden van de iSense.

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma’s bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

 

Meer informatie
Weight 2.000000
SKU S101679_1
EAN 8713809243654
Klokthermostaat Ja
Smartphone Nee
Draadloos Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Remeha Isense klokthermostaat
Uw waardering