Zoneregeling

Wat is zoneregeling?

Met zoneregeling regel jij gemakkelijk de temperatuur in huis per zone/ruimte. Omdat je ruimtes apart van elkaar verwarmt in plaats van het complete huis verbruik je minder gas en bespaar je dus geld. Zoneregeling werkt in de meeste gevallen met draadloze thermostaten of slimme radiatorknoppen die je in de betreffende ruimtes kunt installeren. Zo kan je eenvoudig via een bedieningspaneel, smartphone of thermostaat de temperatuur instellen.

De voordelen van verwarmen met zoneregeling

  • Regelt de temperatuur per ruimte of zone
  • Geschikt voor alle verwarmingsbronnen
  • Bespaart energie en geld
  • Niet meer onnodig ruimtes verwarmen
  • Klokprogramma per ruimte mogelijk

Besparen op je gasverbruik met zoneregeling

Als je kiest voor verwarmen door middel van zoneregeling, dan kies je tegelijk voor een van de meest duurzame manieren van verwarmen. Met zoneregeling heb je meer controle over de verwarming in je woning. Je kan ruimtes/zones creëren in je woning en per ruimte de temperatuur bepalen. Dus ben je bijvoorbeeld aan het werk in je werkkamer, dan kun je er voor kiezen om enkel je werkkamer te verwarmen en niet het gehele systeem. Zo bespaar je op je gasverbruik wat leidt tot een minder hoge rekening.

Het grote voordeel van zoneregeling is, dat de temperatuur gemeten en geregeld wordt in iedere ruimte, in plaats van alleen de woonkamer. Hierdoor is het een erg duurzame manier van verwarmen. Je verbruikt alleen gas om jouw gewenste ruimtes te verwarmen.

Lees hieronder meer over verwarmen met zoneregeling. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Geen producten gevonden voor deze selectie.