Beste monoblock airco volgens Cvtotaal

26 min leestijd
3901x gelezen
Beste monoblock airco volgens Cvtotaal
Aankoopadvies

Op zoek naar de beste monoblock airco’s zonder buitenunit? Deze verkoelende apparaten zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Logisch, want een monoblock koelt de ruimte snel af en de airco is eenvoudig te installeren. Plus het bijkomende voordeel is dat de airco’s erg stil zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een mobiele airco. Maar monoblock airco’s zijn er in veel verschillende soorten en maten. Daarom hebben we de beste monoblock airco’s van Cvtotaal voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke airco zonder buitenunit het best past bij jouw wensen en mogelijkheden in de woning.

Hoe herken je de beste monoblock airco's?

  • Vermogen
    De airconditioning moet wel krachtig genoeg zijn om de gewenste ruimte te koelen. Maar meer vermogen dan nodig is zonde, want deze airco’s zijn vaak een stuk duurder. Let dus goed het vermogen van de airco.
  • Grootte airco
    Er zijn diverse maten, maar een monoblock is altijd groter dan de binnenunit van een split airco. Dit komt doordat alles verwerkt is in één unit die al het werk doet: koelen en warme lucht afvoeren. Maar in kleinere ruimtes kan de afmeting een rol spelen. Bekijk daarom goed of de afmetingen passen bij de ruimte die je beschikbaar hebt.
  • Geluid
    Afhankelijk van de ruimte die je wilt koelen, speelt ook de geluidsproductie een belangrijke factor in de aanschaf. Wil je de airco in de slaapkamer hebben, dan wil je in de nacht niet wakker liggen van het geluid. Gebruik je de airconditioning juist in de woonkamer of kantoor, dan is het geluid iets minder belangrijk. Let daarom op het decibel (dB) van het apparaat.

Wat de beste monoblock airco is, hangt dus ook af van jouw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Houd dit dus in het achterhoofd bij het overwegen van producten.

Beste monoblock airco volgens Cvtotaal

Hieronder hebben we twee Monoblock airco's uitgelicht die volgens de experts van Cvtotaal het beste zijn. Bekijk snel of één van de producten geschikt is voor jouw wensen.

1) Qlima WDH229

 

 

 

 

 

De Qlima airco is een perfecte airco voor de grotere ruimtes. Dankzij het vermogen koelt het apparaat kamers tot 100m3 snel en effectief. Aan deze kwalitatieve airco hangt een hoger

Voordelen Nadelen
  • Hoog vermogen
  • Geschikt voor grotere ruimtes
  • Bediening via de app
  • Hogere geluidsproductie dan een split-airco

2) Olimpia Splendid Unico Air

 

 

 

 

 

 

De Unico air van Olimpia is verkrijgbaar in twee varianten: 20HP en 25HP. Het verschil tussen deze twee zit in het vermogen om te koelen en verwarmen. Beide varianten zijn perfect voor het koelen van kleinere ruimtes. Wil je minder geld uitgeven? Dan is er nog de Olimpia Splendid Unico Easy. Deze airco heeft een wat kleiner vermogen, maar is een prima instapmodel en ook nog eens behoorlijk stil in vergelijking met zijn de Unico Air modellen!

Voordelen Nadelen
  • Perfect voor kleinere ruimtes
  • Slim besturingssysteem
  • Dun design
  • Hogere geluidsproductie dan een split-airco

Beste airco zonder buitenunit installeren

De beste airco zonder buitenunit – oftewel de monoblock - is dus afhankelijk van je wensen. Het voordeel van deze airco is dat er geen buitendeel geplaatst hoeft te worden. Je hoeft alleen de airco zelf in de kamer te hangen, die de warme lucht koelt en afvoert. Hiervoor moeten er twee gaten in de muur naar buiten geboord worden, zodat de warme lucht en het vocht naar buiten afgevoerd kan worden. Ideaal als je het aanzicht van de woning niet wilt veranderen.

De beste monoblock airco kiezen

Is één van onze toppers de beste monoblock airco voor jou? Via Cvtotaal bestel je deze eenvoudig en snel online. Het voordeel van deze producten is dat je ze gemakkelijk zelf kunt installeren. Kom je er toch niet uit met het kiezen van de beste airco zonder buitenunit? Maak dan gebruik van de airco rekenhulp of vraag ons vrijblijvend om advies.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs, producten en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Qlima WDH 229 monoblock airco 2,9kW
1.019,-
Unico monoblock airconditioning - vloermodel
1.032,-
Unico Air 20HP monoblock airco 1,7kW
1.548,-
Unico Air 25HP monoblock airco 2,2kW
1.713,-
Qlima monoblock airco 3,5kW
1.299,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen