Keukenboiler Keuzehulp

Wanneer je op zoek bent naar een snelle, gemakkelijke en duurzame manier om warm water te krijgen in je keuken, dan is een keukenboiler de perfecte keus. Een keukenboiler is een compacte en efficiënte warmwatervoorziening voor in je keuken die direct warm water levert wanneer je het nodig hebt. Dit is ideaal voor koken, drinken, afwassen en voor het schoonmaken.

Soorten keukenboilers

Er zijn verschillende soorten keukenboilers beschikbaar. Zo zijn er Close-in, Close-up en Slide-in keukenboilers. Afhankelijk van het type wordt een boiler boven het aanrecht(close-up), Onder het aanrecht(close-in), of achter een plint weggewerkt(slide-in). Elektrische boilers verwarmen water door middel van een elektrisch verwarmingselement dat het water op temperatuur houdt. Hierdoor hoeft tijdens een warm-water vraag in de meeste gevallen de ketel niet meer bij te bespringen, wat weer gas bespaart.

Heb ik een 5, 10 of 15 liter keukenboiler nodig?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte keukenboiler, dan zijn er enorm veel opties om uit te kiezen. Bij cvtotaal bieden we alleen de a-merken aan. Om het je nog makkelijker te maken hebben we de Keukenboiler keuzehulp opgezet. De keuzehulp houdt onder andere rekening met het type keukenboiler dat je nodig hebt (close-in, close up of slide-in) en met de grootte van de boiler.

Doorgaans wordt een 5 of 10 liter boiler gebruikt bij situaties waar een (beperkte) warm water vraag is in de keuken, zoals voor het handen wassen of koken. De keukenboilers van 15 liter of groter worden gebruikt wanneer men ook wil afwassen met de keukenboiler.

Op zoek naar een nieuwe keukenboiler maar geen idee welk type je nodig hebt? Gebruik onze Keukenboiler keuzehulp hieronder om een passend model te vinden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.