Designradiator badkamer

Designradiatoren: Een hot item

Designradiatoren zijn zeer in trek. Vormgeving in verwarming is actueel. Tot voor kort waren radiatoren bepaald geen sieraad in een modern interieur. Zeker een designradiator in de woonkamer was niet direct regelmaat. Tegenwoordig hoeft het ook niet meer duur te zijn, want goedkope design radiatoren vind jebij CVtotaal. Een goedkope design radiator wil echter niet zeggen dat je inlevert op kwaliteit. Een ware design radiator badkamer is tegenwoordig al gebruikelijk, waardoor wij een breed assortiment design handdoekradiator en designradiator badkamer qua merken hanteren. Denk hierbij aan Plieger designradiatoren, Veraline of Vasco designradiatoren. Allen brengen design en warmte: met recht een hot item.

Badkamer radiator

De Plieger designradiator is functioneel, mooi en van uitstekende kwaliteit. De vormen en maten bieden tal van mogelijkheden die voorheen onmogelijk waren. Zo kan een radiator 45 cm breed en 200 cm hoog worden gemonteerd naast een schuifpui en een horizontale designradiator biedt veel gemak op plaatsen waar een traditionele radiator niet past.

Daarnaast leveren wij uiteraard ook diverse desginradiatoren welke niet voor de badkamer zijn als een designradiator woonkamer. Kijk daarvoor in ons assortiment: klik hier.

Kwaliteit radiator

Plieger radiatoren zijn afgewerkt met een epoxy laklaag die elektrostatisch is gespoten volgens het poedercoating procedé en gebakken bij 200 °C. Deze kwalitatief hoogwaardige afwerking maakt de radiator gemakkelijk te onderhouden.

Alle Plieger, Veraline en Vasco designradiatoren worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 638

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 638

per pagina
Van laag naar hoog sorteren