Radiatoren

Geen idee welke radiator u nodig heeft?

Laat u informeren!

Radiator keuze

Radiatoren kopen bij CVtotaal

Radiator kopen? CVtotaal is specialist in het verzorgen van radiatoren in alle soorten en maten. De radiator is een onmisbaar element binnen het verwarmingssysteem van uw woning of bedrijf. Mocht u nieuwe radiatoren nodig hebben voor uw bestaande of nieuwe woning, dan hebben wij het meest uitgebreide assortiment radiatoren voor elke situatie. U kunt kiezen uit de beste merken en verschillende soorten. Op deze pagina helpen wij u daarom graag een eindje op weg om de perfecte radiator te vinden voor uw situatie. Lees meer over radiator vervangen.

Vind snel uw radiator

Gebruik onze radiatorzoeker om een geschikte radiator te vinden.

  • Ruim aanbod aan topmerken
  • Snel naar de juiste radiator
  • Altijd voordelige prijzen
Hoogte
Lengte
Soort
Kenmerk
Vermogen

Soorten radiatoren

Voor elke woning of gebouw is er een passende oplossing voor verwarming met radiatoren. Hieronder geven we meerdere soorten radiatoren weer waar u keuze uit kunt maken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een radiator bij uw warmtepomp of een radiator voor uw renovatiewoning, CVtotaal heeft het! Ga snel naar één van onze soorten en ontdek welke radiator het beste past bij uw situatie.

Radiator merken

Bent u op zoek naar een radiator met een specifiek merk? We geven hier een overzicht van al onze merken. Elke merk heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Waar bijvoorbeeld Jaga meer gericht is op modern lage temperatuur radiatoren, is Brugman bekend als het merk met zijn vertrouwde traditionele paneelradiatoren met een geribbelde voorzijde. Klik op één van de merken en bekijk de voordelen!


 

Radiatoren vervangen

Zijn je radiatoren ook toe aan vervanging? Bestel je nieuwe modellen dan eenvoudig online bij CVtotaal. We bieden een breed assortiment radiotoren, een hoge kwaliteit en natuurlijk een scherpe prijs. Al onze radiatoren voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Het vervangen van radiatoren is niet een klus welke je ieder jaar uitvoert, dus we begrijpen het natuurlijk heel goed wanneer je het lastig vindt om in te schatten welke materialen je benodigd bent. Want naast de radiator is het verstandig of soms zelfs noodzakelijk om een radiatorkraan, thermostaatkraan of voetventiel te vervangen. Je hebt daarbij tal van opties, want de leidingen kunnen vanaf de zijkant komen, maar het kan ook zijn dat de leidingen in jou situatie vanaf boven of juist uit de vloer komen. Heb je hulp nodig bij de juiste aansluitmaterialen, kijk dan eens op de volgende pagina naar onze instructievideo's. En wil je liever even afstemmen, bel ons dan of contacteer ons per mail of chat. 

Duurzaam verwarmen

Waar voorheen de watertemperatuur (aanvoer temperatuur) door de cv-ketel naar 90 graden werd gebracht, worden nieuwe hr-ketels nu af fabriek geleverd met een standaard aanvoer temperatuur van 75 graden. Dit betekend dat een radiator minder warmte zal afgeven, omdat deze circa 25% minder heet water aangevoerd krijgen. 
Een lagere aanvoertemperatuur en dus afgifte, kan er toe leiden dat je voor een ruimte nu een grotere radiator benodigd bent dan voorheen het geval was. Houd daar dus rekening mee bij de keuze voor een nieuwe radiator.