Infraroodpanelen via Essent

Efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsopties

Ben jij als Essent klant op zoek naar efficiënte manieren om je huis of kantoor te verwarmen? Of wil je een ondersteunde verwarming die een milieuvriendelijke keuze is? Bij Cvtotaal ben je aan het juiste adres! Sinds 2018 zijn we servicepartner van Essent.

Infraroodpanelen zijn perfect als bijverwarming. Ze zijn modern, milieuvriendelijk en geven een prettige warmte af. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Weet je al wat je zoekt? Bekijk dan direct het assortiment.

Wat is het verschil tussen infraroodverwarming en elektrische verwarming?

Bij infraroodverwarming worden mensen en objecten door middel van stralingswarmte direct verwarmd. Dit is een goede oplossing voor als je kosten wilt besparen. Het verwarmt alleen specifieke plekken in een ruimte en niet de gehele ruimte.

Wanneer je het liefst de gehele ruimte verwarmd wilt hebben,dan is een elektrische radiator of convector ideaal. Beide verwarmingssystemen geven warmte aan de omringende lucht in de ruimte. Lees meer over het verschil, de voordelen en nadelen in onze blog.

Vermogen berekenen

Heb je geen idee hoeveel vermogen (capaciteit) je nodig hebt om je ruimte goed te verwarmen? Gebruik dan onze radiator rekenhulp. Je kunt je resultaat makkelijk opslaan en direct op zoek gaan naar de juiste radiator(en). Deze rekentool is niet geschikt voor de berekening bij lage temperatuurverwarming.

Meer weten?

Wil je graag advies of meer informatie over elektrische radiatoren of infraroodpanelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!