Atag One slimme thermostaat Excl. BCU wit

ATAG One 2.0 slimme thermostaat

Deze unieke klok touchscreen thermostaat communiceert draadloos waardoor hij overal in huis is te monteren (uiteraard heeft de thermostaat wel een stroomtoevoer nodig). De klok programma's zijn te programmeren via uw tablet of smartphone. Indien uw Atag ketel moet worden bijgevuld of er een storing is wordt u automatisch op de hoogte gesteld door de app op uw smartphone. Geeft u uw installateur toegang dan staat de monteur al op de stoep voordat u er erg in heeft dat het koud wordt in huis.

Deze unit wordt zonder ontvanger geleverd. In nieuwe ketels is deze al ingebouwd. Heeft u een toestel van 2016 of ouder dan zult u nog een losse BCU mee moeten bestellen.

  • Op voorraad
  • Morgen gratis geleverd indien besteld voor 16:00
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
€ 205,00

Atag 2.0 Slimme Modulerende touchscreen thermostaat communiceert draadloos. Bedrijfsindicatie en storingsmelding via beeldscherm

ATAG One 2.0 is aan te sluiten op alle ATAG cv-toestellen uit de Q-, E- & A-serie, geproduceerd vanaf 2010. Met uitzondering van de Q-Solar. Heeft U een "ouder" model? dan dient U de BCU los bij te bestellen.

Meer informatie
Gewicht 2.0000
Art.nr. AAONEW0U
EAN 8719638530149
Klokthermostaat Ja
Smartphone Ja
Draadloos Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Atag One slimme thermostaat Excl. BCU wit
Uw waardering