De drie best verkochte cv-ketels met elkaar vergeleken

30 min leestijd
8584x gelezen
De drie best verkochte cv-ketels met elkaar vergeleken
Aankoopadvies

Je bent opzoek naar een nieuwe cv-ketel alleen weet niet welke het beste bij je huis past. In deze blog behandelen wij onze drie meest verkochte CW4 cv-ketels en gaan we uitleg geven over de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24, de Nefit ProLine NxT HRC , en de Intergas Xtreme 30 CW4. Hopelijk kunnen we aan de hand van de onderstaande teksten je van genoeg informatie voorzien.

Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24

De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 is onze meest verkochte cv-ketel, dat is vooral te danken aan het lage gasverbruik en de betrouwbare prestaties, daarnaast zit je gelijk goed met deze cv-ketel voor de toekomst omdat die geschikt is voor het gebruik van een hybride warmtepomp. Deze cv-ketel is geschikt om een middelgroot huis te verwarmen, deze cv-ketel is instaat om een gemiddeld bad van 120 tot 150 liter binnen 10 tot 12 minuten te vullen. Door zijn compacte formaat is deze cv-ketel geschikt voor elke zolder/bijkeuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 beschikt over een volledige garantie van 2 jaar en 15 jaar op de warmtewisselaar.

 

 

 

 

 

 

Specificaties Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24

  • Verwarmingscapaciteit: 405m³
  • Afmetingen (H x B x D): 650 x 450 x 240 mm
  • Warmtewisselaar: Enkele warmtewisselaar (aluminium)
  • Aanschafprijs: €975,-
  • Cijfer Consumentenbond: 6,8 

Nefit ProLine NxT HRC 24

Nefit ProLine NxT HRC staat bekend als de cv-ketel met een hoge betrouwbaarheid. De ketel is niet alleen compact maar ook om zijn gewicht in vergelijking met andere ketels. De cv-ketel is geschikt om middel grootte woningen te verwarmen. De cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar, daarom krijg je een 2-jarige volledige garantie en 10 jaar op de warmtewisselaar. In vergelijking met de twee andere cv-ketels is bij deze cv-ketel de warmtewisselaar gemaakt van RVS i.p.v. aluminium, het voordeel als het van RVS is gemaakt is dat je een hoger rendement behaalt. De Nefit ProLine NxT HRC kan een bad vullen van 120 tot 150 liter binnen 9 tot 11 minuten.

 

 

 

 

 

 

Specificaties Nefit ProLine Nxt HRC 24 

  • Verwarmingscapaciteit: 380m³
  • Afmetingen (H x B x D): 580 x 350 x 280 mm
  • Warmtewisselaar: Enkele warmtewisselaar (RVS)
  • Aanschafprijs: €1199,-
  • Cijfer Consumentenbond: 7,2

Intergas Xtreme 30

Intergas Xtreme 30 CW4 is één van Intergas hun beste cv-ketels. Nieuwe technieken gecombineerd met een modern ontwerp en betrouwbare prestaties maakt het een veel verkochte ketel. Door deze specificaties is deze cv-ketel als beste uit de test gekomen bij de consumentenbond. Deze cv-ketel is net zoals de andere twee ketels geschikt om te combineren met een hybride warmtepomp. Wat deze cv-ketel zo bijzonder maakt is de verfijnde techniek van de dubbele warmtewisselaar. Door deze twee warmtewisselaars heeft deze cv-ketel minder energie nodig om water te verwarmen en dat merk je gelijk aan je gasrekening. Deze cv-ketel is geschikt om een middelgroot huis te verwarmen. De cv-ketel is in vergelijking wel een stukje groter dan de andere boven genoemde ketels. Deze cv-ketel kan net als de andere Intergas cv-ketel, een bad van 120 tot 150 liter binnen 10 tot 12 minuten vullen. De Intergas Xtreme 30 CW4 heeft een levensduur van 15 jaar, daarom geeft Intergas ook een 2-jarige volledige garantie en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.

2 reviews
1.250,- 1.239,-

 

 

 

 

 

 

Specificaties Intergas Xtreme 30

  • Verwarmingscapaciteit: 340m³
  • Afmetingen (H x B x D): 770 x 450 x 280 mm
  • Warmtewisselaar: Dubbele warmtewisselaar (aluminium)
  • Aanschafprijs: €1285,-
  • Cijfer Consumentenbond: 8,0

Meer weten?

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over één van de drie cv-ketels of over cv-ketels in het algemeen? Neem dan gelijk contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag om tot de juiste keuze te komen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs, producten en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Best getest Consumentenbond
Intergas Xtreme 30 CW4
1.250,- 1.239,-
Beste keus Cvtotaal
Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 CW4 80/80
935,- 925,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen