Cvtotaal x Shanice: Shanice van de Sanden maakt haar huis zomerklaar

20 min leestijd
98x gelezen
Shanice van de sanden en de samsung airco
Nieuws Verduurzamen Aankoopadvies

Een strakblauwe lucht, stijgende temperaturen en de zon schijnt, de zomer is begonnen! Niet alleen buiten stijgen de temperaturen, ook binnen lopen de spanningen voor het EK hoog op. Gelukkig zorgt de Samsung WindFree airco ervoor dat je huis in een mum van tijd lekker koel is. Voetbalster Shanice van de Sanden heeft de airco getest en geniet nu van een koele woning tijdens de warme dagen.

Shanice maakt haar woning zomerklaar

Als topsporter weet Shanice als geen ander hoe belangrijk het is om in een comfortabele omgeving te kunnen ontspannen en te herstellen. Daarom was de keuze voor de Samsung WindFree airco snel gemaakt. Deze airco kan namelijk tochtvrij koelen waardoor de ruimte gelijkmatig wordt gekoeld. Een airco brengt comfort in je woning tijdens de warme zomerdagen.

Een gecertificeerd installateur van ons PRO team kwam bij Shanice langs om de airco te installeren. Binnen één dag was de Samsung airco geïnstalleerd en gebruiksklaar. De installateur controleerde de werking van de airco en gaf een uitgebreide uitleg over de functies. Shanice is enorm blij met de airco en de snelle, vakkundige installatie!

Op Instagram heeft ze haar volgers al enthousiast laten zien hoe blij ze is met de nieuwe airco.

“We wilden heel graag een airco voor de hete zomers. We hebben een plat dak, dus de temperaturen konden altijd behoorlijk stijgen binnen.

Dankzij Cvtotaal kunnen we nu genieten van een verkoelde zomer én een duurzame verwarming in de winter. Een echte win-win!”  

Over de Samsung WindFree

De Samsung WindFree koelt je woning op een zeer comfortabele manier. De moderne technologie zorgt voor een gelijkmatige luchtverspreiding zonder het gevoel van tocht. Deze airco heeft een Fast Cooling functie waarmee de ruimte snel en krachtig op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Zodra de ruimte op temperatuur is, gaan de lamellen van de binnenunit dicht en wordt er stille lucht door de microgaatjes geblazen. Hierdoor blijft de temperatuur in je ruimte constant en comfortabel.

Je kunt de Samsung WindFree ook bedienen via een app, waardoor Shanice de airco makkelijk met haar smartphone kan bedienen. Hierdoor komt ze altijd thuis in een koele woning, ideaal na een lange dag vol trainingen.

Gezondheid is natuurlijk heel belangrijk, vooral voor een topsporter. Gelukkig draagt de Samsung WindFree bij aan een gezond binnenklimaat. Deze airco heeft namelijk geavanceerde filters die stof, pollen en sommige bacteriën uit de lucht halen. Dit zorgt voor een schonere lucht en een gezond binnenklimaat.

Bekijk hier alle Samsung airco’s.

Verwarmen met de Samsung WindFree

Niet alleen in de zomer zit Shanice er comfortabel bij, ook in de winter is deze airco ideaal. Deze airco kan zowel koelen als verwarmen. Hierdoor zet je gelijk een stap in verduurzaming. Door je ruimtes te verwarmen met een airco, heb je namelijk geen gas nodig. Goed voor het milieu en voor je gasrekening!

Lees in deze blog meer over verwarmen met een airco.

De airco van Shanice

1 reviews
1.899,-

 

 

 

 

 

 

Installatie door Cvtotaal

Wil je graag je split airco door ons laten installeren? We verzorgen de complete installatie volgens de F-gas richtlijnen, waar dan ook in Nederland. Ga naar de split airco die je graag in je woning wilt en vraag een offerte aan! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bekijk hier alle split airco’s.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Samsung WindFree C09 split unit airco 2,5kW
1.149,-
Samsung WindFree C12 split unit airco 3,5kW
1.399,-
Samsung WindFree C18 split unit airco 5,0kW
1.899,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen