De zomer komt er aan! 3 populaire airco's uitgelicht

25 min leestijd
876x gelezen
De zomer komt er aan! 3 populaire airco's uitgelicht
Aankoopadvies

De zomerhitte kan soms ondraaglijk worden, gelukkig biedt airconditioning verlichting en comfort in onze huizen. Met zoveel merken en zoveel types om uit te kiezen, kan het echter overweldigend zijn om de juiste airconditioner voor jouw behoeften te vinden. In dit blogartikel zullen we drie van de meest populaire merken airconditioning onder de loep nemen en hun kenmerken en voordelen vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een scherpe prijs, energiezuinigheid of slimme functies, we hebben voor elk wat wils. Vind je alleen de geluidsdruk belangrijk? Die hebben we ook voor je op een rijtje gezet. Lees verder en ontdek welk merk het beste bij jou past!

Panasonic TZ35-ZKE split airco: Verkoelend comfort voor een scherpe prijs

Panasonic staat bekend om zijn uitstekende prestaties en betaalbaarheid. Hun airconditioners bieden een krachtige koeling die perfect is voor zelfs de warmste zomerdagen. Met geavanceerde technologieën zoals nanoe™ X en een compact ontwerp zorgen de airconditioners van Panasonic voor een aangename omgeving in jouw huis. Of je nu een kleine kamer of een groot appartement koel wilt houden, de Panasonic split airco TZ35-ZKE 3,5kw heeft de juiste opties voor jou.

 

 

 

 

 

 

 

Kenmerken Panasonic TZ35-ZKE split airco:

  • Compact formaat, slechts 779mm breed
  • Voorzien van de modernste technieken, zoals nanoe™ X
  • Quiet Mode voor een vredige omgeving
  • Geluidsdruk koelen binnenunit hoog/laag: 42/20 dB(A)

Samsung WindFree-C12 split airco 3,5kW: Comfortabel, tochtvrij koelen

Wat de Samsung WindFree-C12 split-unit airco onderscheidt van andere merken airconditioners is de inmiddels geroemde WindFree™-technologie. Deze techniek, die met duizenden microgaten die koele lucht zacht en gelijkmatig door elke kamer verspreidt, zorgt ervoor dat je geen onaangename koude luchtstroom hebt. Verder maakt Samsung gebruik van energiebesparende functies die helpen om je energieverbruik te verminderen, terwijl ze toch zorgen voor een optimale koeling.

 

 

 

 

 

 

Kenmerken Samsung WindFree-C12 split airco:

  • Slimme technologie zorgt voor tochtvrije koeling
  • Past temperatuur aan op basis van kameromstandigheden en gebruikerspatronen
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid
  • Geluidsdruk koelen binnenunit hoog/laag: 38/19 dB(A)

LG Dualcool AP12RK split airco 3,5 kW: Koeling en een schone leefomgeving

Voor degenen die op zoek zijn naar geavanceerde technologie en slimme functies in hun airconditioning, is de LG Dualcool AP12RK de ideale keuze. Deze innovatieve airconditioner biedt niet alleen optimale koeling, maar deze zorgt ook voor een schone leefomgeving. Met behulp van ingebouwde luchtreiniger, wordt 99,9% ultrafijnstof ter grootte van PM 0,1 tot een ruimte van 29m2 vewijdert. Bovendien worden allergie-veroorzakende stoffen, zoals huisstofmijt, die in de lucht zweven, ook verwijderd.

 

 

 

 

 

 

 

Kenmerken LG Dualcool AP12RK split airco met luchtreiniger:

  • Uiterust met PM1.0 sensor, allergiefilter, ionenverspreider en ultrafijnstof filter
  • Comfortabeler en sneller koel met de LG DUAL Inverter Compressor™
  • Regel het energieverbruik met 4 niveaus op basis van je behoeften
  • Geluidsdruk koelen binnenunit hoog/laag: 42/21 dB(A)

Heb je al een luchtreiniger en zoek je alleen verkoeling? Ontdek nu ons aanbod van LG airconditioners, waaronder de Dualcool Prestige, die als beste uit de Consumentenbondtest kwam!

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar betaalbaarheid, energiezuinigheid of slimme functies, deze drie merken airconditioning hebben voor elk wat wils. Panasonic biedt verkoeling tegen een scherpe prijs, Samsung focust met de WindFree-serie op comfort, terwijl LG de nieuwste technologieën biedt. Neem de tijd om jouw behoeften en budget te overwegen, en kies het type dat het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Geniet van een koelere zomer met de perfecte airconditioning!

Klik hier voor onze airco's

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen