Last van deze zomerhitte? Wij doen ons uiterste best u te voorzien van een airco. Echter kan er door de enorme vraag en transportproblemen vertraging optreden.

Honeywell Touch klokthermostaat

✔ Voorraad:
554 Stuks
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
✔ Review:
3 Review(s)
In 2006 introduceerde Honeywell haar nieuwste visie op comforttechniek; de Chronotherm Vision, de opvolger daarvan is deze touch. Een geavanceerde touch screen klokthermostaat, die is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, waardoor de gebruiker door middel van eenvoudige schermaanraking stap voor stap door het programmeren wordt begeleid
€ 146,11 incl BTW.


Betalen in termijnen mogelijk vanaf € 48.7 per maand. Meer info
Geld lenen kost geld

Productbeschrijving

Details

Eenvoudige bediening

De nieuwe Chronotherm touch is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, die na uitgebreid consumentenonderzoek tot stand is gekomen. Dankzij deze menugestuurde bediening wordt de gebruiker door middel van eenvoudige schermaanraking stap voor stap door het programmeren begeleid. Met het duidelijk afleesbare touch screen display is het wooncomfort dan ook eenvoudig en geheel naar wens in te stellen. Zeven dagen per week afzonderlijk tot zes perioden per dag. De Chronotherm Vision kan met één beweging worden losgenomen van de grondplaat, zodat de gebruiker hem rustig vanuit de luie stoel kan programmeren. En ook de mogelijkheid om meerdere dagen gelijktijdig te programmeren is snel en gemakkelijk.

Daarnaast biedt de Chronotherm touch de mogelijkheid – indien men voor een bepaalde tijd een lagere of hogere temperatuur wenst – een afwijkende temperatuur in te stellen. Deze temperatuur wordt aangehouden tot het ingevoerde tijdstip. Na beëindiging wordt het programma weer actief. Ook tijdens een vakantie of bij één of meer vrije dagen kan men met de ‘vakantiefunctie’ of ‘vrije dag functie’ eenvoudig van het normale programma afwijken. Bovendien zorgt de real time klok er voor dat het display van de thermostaat altijd de juiste datum en tijd weergeeft. Daarbij wordt zelfs de overgang van zomer- naar wintertijd volledig automatisch verzorgd. De Chronotherm touch zet op het juiste moment de interne real time klok één uur naar voren of naar achteren. Alle informatie die de gebruiker nodig heeft, verschijnt overzichtelijk op het Nederlandstalige scherm. De actuele kamertemperatuur, de ingestelde temperatuur en de tijd zijn zeer eenvoudig af te lezen van het royale scherm. Bovendien wordt bij iedere toetsindruk het scherm enkele seconden verlicht, waardoor de informatie ook ’s avonds of in een donkere hoek goed zichtbaar is.

Vision denkt vooruit

De Chronotherm touch is uitgerust met een zelflerende, optimaliserende aanwarmingsfunctie. Bij het opwarmen van de woning houdt de Chronotherm touch rekening met de temperatuur, zoals die door de mens wordt waargenomen. Wanneer men ’s ochtends opstaat bij een temperatuur van 20°C heeft een bewoner soms toch het gevoel dat het kouder is. De muren en het meubilair hebben namelijk nog niet de temperatuur van de lucht aangenomen, waardoor de kamer kouder aanvoelt. De Chronotherm Vision meet de kamertemperatuur echter zodanig dat niet alleen de lucht maar ook de omringende factoren van invloed zijn. Hierdoor is klokthermostaat in staat deze lagere gevoelstemperatuur te compenseren totdat de gehele kamer werkelijk op temperatuur is.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 2.0000
Artikelnr TH8200G1004
EAN 5025121383738
Klokthermostaat Ja
Smartphone Nee
Draadloos Nee

Downloads

Reviews

AardigReview by M.
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit
Mooi spul, betaalbaar en intelligent. (Geplaatst op 24-03-2019)
thermostaat honeywell touchReview by Honeywell touch
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs
Prima apparaat vooral wrgebruiksvriendelijk. Makkelijk aan te sl ui ten en zeer goed afleesbaar. (Geplaatst op 26-12-2014)
verwarrend twee verschillende afbeeldingenReview by Teet
Prijs
Kwaliteit
Nogal verwarrend die twee verschillende foto's. Welke is het nou? (Geplaatst op 22-01-2013)

Beoordeel dit product

Beoordeel: Honeywell Touch klokthermostaat

Hoe beoordeel je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs

Gespreid Betalen

Gespreid betalen via in3. Betalen in maximaal 3 termijnen.

Minimaal bestelbedrag €100,- maximaal bestelbedrag €3000,-.

Gespreid betalen via Spraypay. Betalen in maximaal 12, 18, 24 of 36 termijnen.

Minimaal bestelbedrag €250,- maximaal bestelbedrag €3500,-.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9162 stemmen via Feedback Company