Remeha Etwist slimme thermostaat

De verwarming instellen en aanpassen wanneer het u uitkomt! Met de komst van de Remeha eTwist is het snel en moeiteloos geregeld, waar u zich ook bevindt. De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal zijn temperatuur in te stellen. Instellingen kunnen zowel op de thermostaat zelf als op de gratis te downloaden app gedaan worden. Ook zonder de app is de eTwist een volledige klokthermostaat. Hierdoor heeft de gebruiker altijd de controle over het comfort in zijn woning. De eTwist is toepasbaar op alle Remeha cv-toestellen die voorzien zijn van OpenTherm protocol maar ook te gebruiken op een ander merk cv-ketel die opentherm ondersteund. Voor deze toestellen is het wel noodzakelijk om de standaard meegeleverde gateway te plaatsen.

Door een buitenvoeler op uw ketel aan te sluiten is de ketel ook weersafhankelijk te maken zodat elke ruimte zijn eigen temperatuur kan handhaven indien overal thermostaatknoppen op de radiatoren zitten. Omdat de thermostaat met internet is verbonden kunt u ook updates ontvangen zodat de functionaliteit in de toekomst wordt uitgebreid.

>Te bedienen met een app op afstand
>Opentherm
>Klokprogramma's in te stellen

203,12

Remeha Etwist slimme thermostaat

203,12

  • Op voorraad
  • Morgen geleverd indien besteld voor 16:00
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
 
De verwarming instellen en aanpassen wanneer het u uitkomt! Met de komst van de Remeha eTwist is het snel en moeiteloos geregeld, waar u zich ook bevindt. De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid... Meer Lezen
Meer informatie
Weight 2.000000
SKU 7648242
EAN 8713809279936
Klokthermostaat
Smartphone
Draadloos X
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Remeha Etwist slimme thermostaat
Uw waardering