De best geteste Single Split airco volgens de consumentenbond


De beste split-unit airco

 

LAATSTE UPDATE: 14-4-2022

Opzoek naar een split-unit airco

Je bent op zoek naar een split airco, je wilt natuurlijk kiezen voor de beste airco. De aanschaf van een nieuwe split-unit airco is namelijk een behoorlijke kostenpost. Je wilt dan ook een airco die perfect past bij je woonsituatie. Maar wat is voor jou de beste split-unit airco? Dit is afhankelijk van wat voor vermogen en capaciteit je wilt. Daarnaast speelt uiteraard ook energiezuinigheid een rol. Daarom heeft de Consumentenbond het jaarlijks onderzoek weer uitgevoerd naar de beste split-unit airco.

split-unit airco's worden op verschillende vlakken getest voordat ze in overweging worden genomen als de “beste split-unit airco”. Zo wordt er onder andere gekeken naar:

  • De prestaties van de airco
  • De energiezuinigheid van de airco
  • Het geluidsniveau van de airco
  • Het gebruiksgemak van de airco
  • De veelzijdigheid van de airco
  • En om niet te vergeten, het koelrendement

Als eerste presenteren wij je de door de consumentenbond als allerbest geteste split-unit airco:


Best geteste split-unit airco

Best geteste split-unit airco's

Best geteste split-unit airco

LG F09MT NSM

 

LG F09MT NSM

De LG F09MT NSM is de best geteste split-unit airco van 2021, met een testscore van 8,1. De split airco heeft een zeer hoog koelrendement, zodat je in de aller warmste dagen nog steeds kan genieten van een heerlijk verkoelde woning. Daarnaast is deze airco extra zuinig en heeft een groen A+++ energielabel. Met recht mag de LG F09MT NSM zich de #1 split-unit airco van 2021 noemen.

 

Bestel de LG F09MT NSM nu online op CVtotaal.nl >>


Panasonic TZ25-WKE

Panasonic TZ25-WKE

 

Panasonic TZ25-WKE 2.5kw

De Panasonic Split airco TZ25-WKE is een hoge kwaliteit airco. Dit nieuwe model heeft milieuvriendelijk R32 koelmiddel en is zeer stil met 20dba. Er zijn weinig units die dit overtreffen. Door de hoogwaardige rotary compressor is een lange levensduur gewaarborgd en door de hoge COP (coëfficiënt off performance) kan je tegen een goed rendement koelen maar ook prima verwarmen in de winter. Met deze single split airco kan je verkoelen en verwarmen tot maximaal 65m3

kies deze airco nu op CVtotaal.nl >>


Best geteste airco merken op CVtotaal

De consumentenbond publiceert natuurlijk niet een showsteler, ze hebben een gehele top 10! Bij CVtotaal kun je de best geteste merken vinden.

Over Panasonic

Panasonic is al sinds 1958 actief in het leveren van de juiste oplossingen voor verwarming, koeling, de productie van warm water en ventilatie in iedere soort woning. Overigens zijn ze ook op alle vlakken vooruitstrevend en hebben ze over de jaren heen een grote naam in airco's gekregen vanwege de hoge kwaliteit en de lange levensduur van hun apparaten.

Op CVtotaal kan je verschillende single split airco's vinden van Panasonic, bekijk ons aanbod hier

Over Samsung

Samsung focust zich op de meest innovatieve technieken om het thuisklimaat te verbeteren. Alle Samsung airco’s beschikken over vooruitstrevende technologieën en langdurige garantie.

Op CVtotaal kan je verschillende split airco's vinden van Samsung, bekijk ons aanbod hier


 

beste keuze volgens CVtotaal

Naast de beste split-unit airco volgens de consumentenbond en onze favoriete airco merken willen wij deze lijst nog graag aanvullen met de 'beste keuze volgens CVtotaal' De volgende single split airco's verdienen volgens ons namelijk zeker een eervolle vermelding in de lijst van beste split-unit airco's van 2021. De volgende drie airco's zijn door onze specialisten geselecteerd op basis van verkoopcijfers, reviews en ervaringen.

Bekijk hieronder de drie split-unit airco's die niet mogen ontbreken uit de lijst volgens de specialisten van CVtotaal:

 


Samsung Luzon/Windfree

Samsung Luzon/WindFree

 

1. Samsung Luzon/WindFree series

De Samsung LUZON single split airco heeft een eenvoudig ontwerp, maar beschikt over voldoende vermogen om de slaapkamer, studeerkamer of klein kantoor tochtvrij op de ideale temperatuur te krijgen en te houden Met de geavanceerde Fast Cooling, Good Sleep en Eco mode zorgt het systeem op elk moment van de dag op een zeer energiezuinige manier voor het gewenste binnenklimaat.

Wil je comfortabel koelen, zonder tochtgevoel? De revolutionaire Samsung WindFree™ series maken dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreedt.

De modellen Luzon en WindFree zijn beiden in drie varianten verkrijgbaar

kies je nieuwe split airco nu online op CVtotaal.nl >>


Qlima SC53/61 series

Qlima SC53/61 series

 

2. Qlima SC53/61 series

De Qlima SC53 en 61 series zijn split-unit airco's met een wifi module, waardoor deze via een app op je smartphone te bedienen is. Met deze single split airco's geniet je het hele jaar door van een prettig klimaat in huis. Dankzij de inventertechniek maken deze split airco's weinig geluid en zijn daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in je slaapkamer. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, schakelen de airco's automatisch naar een lagere capaciteit en verbruikt daardoor minder energie.

De modellen SC53 en SC61 zijn beiden in drie varianten verkrijgbaar

kies je nieuwe airco nu online op CVtotaal.nl >>


Panasonic TZ-WKE series

Panasonic TZ-WKE series

 

3. Panasonic TZ-WKE series

De Panasonic Split airco TZ-WKE is een hoge kwaliteit airco. Dit nieuwe model heeft milieuvriendelijk R32 koelmiddel, is zeer stil met 20dba. Er zijn weinig units die dit overtreffen. Door de hoogwaardige rotary compressor is een lange levensduur gewaarborgd en door de hoge COP (coëfficiënt off performance) kan je tegen een goed rendement koelen maar ook prima verwarmen in de winter.

Dit model is in drie varianten verkrijgbaar

kies je nieuwe airco nu online op CVtotaal.nl >>


De beste split-unit airco kiezen

Is een van de best geteste split-unit airco's van de Consumentenbond de beste split airco voor jou? Via CVtotaal kun je deze direct laten monteren door een van onze ervaren professionals. Kies bij het bestellen voor montage en vraag vrijblijvend een offerte aan bij CVtotaal.

Kom je er toch niet uit met het kiezen van de beste airco ? Maak dan gebruik van de aircotool of vraag ons vrijblijvend om advies.


Monoblock airco's

Geen zin in installaties? Bij CV-totaal bieden wij ook monoblock airco's aan. Bij een monoblock airco zijn de binnen- en buitenunit in één unit verwerkt waardoor monoblock airco's snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden, daarnaast kan je ze gemakkelijk zelf installeren! Super handig als je op zeer korte termijn opzoek bent naar verkoeling van je woonruimte. Ze kunnen zelfs nog verwarmen, wel zo comfortabel!

CVtotaal is specialist op het gebied van airconditioning en heeft een ruim assortiment monoblock airco's uit voorraad leverbaar. Onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit.

Bekijk de Monoblock airco's hier