De beste split-unit airco's volgens Cvtotaal

31 min leestijd
248651x gelezen
De beste split-unit airco's volgens Cvtotaal
Nieuws Aankoopadvies

Wanneer je op zoek bent naar een split-unit airco is de keuze best ruim. Welke airco moet je kiezen en welke airco past het beste bij jou? Om je te helpen hebben we de de beste split-unit airco volgens Cvtotaal op een rijtje gezet. Deze split-unit airco's die zijn aangeraden door onze eigen experts! Lees snel hieronder verder.

LAATSTE UPDATE: 18-4-2024

Op zoek naar een split-unit airco

Je bent op zoek naar een split airco, je wilt natuurlijk kiezen voor de beste airco. De aanschaf van een nieuwe split-unit airco is namelijk een behoorlijke kostenpost. Je wilt dan ook een airco die perfect past bij je woonsituatie. Maar wat is voor jou de beste split-unit airco? Dit is afhankelijk van wat voor vermogen en capaciteit je wilt. Daarnaast speelt uiteraard ook energiezuinigheid een rol.  

Om de beste split unit airco voor jouw situatie te kiezen is het handig om te kijken naar:

  • De energiezuinigheid van de airco
  • Het geluidsniveau van de airco
  • Het gebruiksgemak van de airco
  • De veelzijdigheid van de airco

lees hier meer over gasloos verwarmen met een airco


Beste keuze volgens Cvtotaal

Om je te helpen met het kiezen van een goede split-unit airco, hebben wij een aantal top split-unit airco's op een rijtje gezet. De volgende drie airco's zijn door onze specialisten geselecteerd op basis van verkoopcijfers, reviews en ervaringen.

Bekijk hieronder de drie split-unit airco's die niet mogen ontbreken uit de lijst volgens de specialisten van Cvtotaal:

 

 

 

 

 

 

1. Samsung WindFree-C12 3,5kW

Wat de Samsung WindFree-C12 split-unit airco onderscheidt van andere merken airconditioners is de inmiddels geroemde WindFree™-technologie. Deze techniek, die met duizenden microgaten die koele lucht zacht en gelijkmatig door elke kamer verspreidt, zorgt ervoor dat je geen onaangename koude luchtstroom hebt. Verder maakt Samsung gebruik van energiebesparende functies die helpen om je energieverbruik te verminderen, terwijl ze toch zorgen voor een optimale koeling.

Het Samsung WindFree is in drie varianten verkrijgbaar

kies je nieuwe split airco nu online op Cvtotaal.nl >>


 

 

 

 

 

 

2. Qlima SC6135 split unit airco 3,5kW

De Qlima SC61 series zijn split-unit airco's met een wifi module, waardoor deze via een app op je smartphone te bedienen is. Met deze single split airco's geniet je het hele jaar door van een prettig klimaat in huis. Dankzij de inventertechniek maken deze split airco's weinig geluid en zijn daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in je slaapkamer. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, schakelen de airco's automatisch naar een lagere capaciteit en verbruikt daardoor minder energie.

De SC61 serie is in drie varianten verkrijgbaar.

kies je nieuwe airco nu online op Cvtotaal.nl >>


 

 

 

 

 

 

3. Panasonic TZ-WKE series

De Panasonic Split airco TZ-WKE is een hoge kwaliteit airco. Dit nieuwe model heeft milieuvriendelijk R32 koelmiddel, is zeer stil met 20dba. Er zijn weinig units die dit overtreffen. Door de hoogwaardige rotary compressor is een lange levensduur gewaarborgd en door de hoge COP (coëfficiënt off performance) kan je tegen een goed rendement koelen maar ook prima verwarmen in de winter.

Dit model is in drie varianten verkrijgbaar

kies je nieuwe airco nu online op Cvtotaal.nl >>


De beste split-unit airco kiezen

Is een van de best geteste split-unit airco's van de Consumentenbond de beste split airco voor jou? Via Cvtotaal kun je deze direct laten monteren door een van onze ervaren professionals. Kies bij het bestellen voor montage en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Cvtotaal.

Kom je er toch niet uit met het kiezen van de beste airco? Maak dan gebruik van de aircotool of vraag ons vrijblijvend om advies.

Bekijk hier alle split-unit airco's.


Over onze airco merken 

Over Panasonic

Panasonic is al sinds 1958 actief in het leveren van de juiste oplossingen voor verwarming, koeling, de productie van warm water en ventilatie in iedere soort woning. Overigens zijn ze ook op alle vlakken vooruitstrevend en hebben ze over de jaren heen een grote naam in airco's gekregen vanwege de hoge kwaliteit en de lange levensduur van hun apparaten.

Op Cvtotaal kan je verschillende single split airco's vinden van Panasonic, bekijk ons aanbod hier.

Over Samsung

Samsung focust zich op de meest innovatieve technieken om het thuisklimaat te verbeteren. Alle Samsung airco’s beschikken over vooruitstrevende technologieën en langdurige garantie.
Op Cvtotaal kan je verschillende split airco's vinden van Samsung, bekijk ons aanbod hier.

Over Qlima

De split-unit airco's hebben A++ rendement en een hoge koelcapaciteit. De airco's van Qlima zijn krachtig en efficiënt, zo is je woning in een korte tijd lekker koel. De airco's hebben een laag energieverbruik en is met een maximaal geluid van 20 dB erg stil. De veelzijdige airco's staan altijd voor je klaar, in de winter kun je deze airco inzetten om je woning te verwarmen. Bekijk ons aanbod hier.


Monoblock airco's

Geen zin in installaties? Bij Cvtotaal bieden wij ook monoblock airco's aan. Bij een monoblock airco zijn de binnen- en buitenunit in één unit verwerkt waardoor monoblock airco's snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden, daarnaast kan je ze gemakkelijk zelf installeren! Super handig als je op zeer korte termijn opzoek bent naar verkoeling van je woonruimte. Ze kunnen zelfs nog verwarmen, wel zo comfortabel!

Cvtotaal is specialist op het gebied van airconditioning en heeft een ruim assortiment monoblock airco's uit voorraad leverbaar. Onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit.

Bekijk de monoblock airco's hier

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs, producten en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Qlima SC6126 split airco 2,6kW
1.167,-
Beste keus Cvtotaal
Qlima SC6135 split airco 3,5kW
1.246,-
Qlima SC6153 split airco 5,3kW
1.487,-
LG Dualcool Prestige split airco 2,5kW
1.649,-
Samsung Luzon-12 split unit airco - 3,5kW
939,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen