Multi-inzetbare airco voor de winterIk hoor je denken? ‘Een airco is toch om te koelen?’ Tegenwoordig is dat niet meer zo, airco’s zijn tegenwoordig ook om te verwarmen. Zo ook de Qlima WDH229 Monoblock. Deze Monoblock heeft bijna net zoveel verwarmingsvermogen als koelvermogen en is daardoor goed te gebruiken als verwarming. Dankzij de twee compleet gescheiden luchtstromen wordt de koellucht van buiten aangezogen en ook weer naar buiten afgevoerd, terwijl de lucht in de afgesloten ruimte door de airco circuleert en continu wordt verwarmd. De Qlima WDH229 Monoblock is een airco vol met voordelen.

Wat zijn de voordelen van de Qlima WDH229 Monoblock Airco?

- Een groot voordeel is dat dit product maar uit één onderdeel bestaat, dus niet uit een binnen- en buitenunit. Dit zorgt ervoor dat het product makkelijk en snel te monteren is en hoeft dit niet door een gecertificeerde monteur gedaan te worden. Wat tegelijk ook veel kosten bespaard.

- De Qlima WDH229 heeft ook een groot verwarmingsvermogen en is daarom goed te gebruiken als verwarming.

- De Qlima WDH229 Monoblock is makkelijk te gebruiken en is voorzien van een ingebouwde wifi-functie en daardoor makkelijk via een app te bedienen.

- Je hoeft niet steeds de koelvloeistof bij te vullen, want door de warme lucht wordt het koelmiddel vanzelf vloeibaar en blijft het door het systeem stromen om altijd te kunnen koelen of te verwarmen.

- De Qlima WDH229 Monoblock is erg stil en je zal er dus geen last van hebben binnenshuis.

- De Monoblock is voorzien van energieklasse A en daarmee erg zuinig bij gebruik.

- Door zijn strakke design past de Qlima WDH229 Monoblock in elke woonomgeving.

Hoe installeer je de Qlima WDH229 Monoblock airco?

Stap 1: De Qlima WDH229 wordt geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen. Voor de aan- en afvoer van lucht dienen enkel 2 gaten door de buitenmuur geboord te worden van 180mm.

Stap 2: Na het boren van de 2 gaten kun je de roosters en luchtkanalen plaatsen. Snijd de buizen op de juiste lengte, wij adviseren om de buizen iets korter dan de dikte van de muur te maken. Na het bevestigen van de luchtbuizen kan de beugel worden bevestigd en de roosters voor de lucht in- en uitvoer.

Stap 3: Nu kan de Monoblock geplaatst worden. Til de Monoblock op de juiste hoogte en maak hem vast. Wij raden aan om het apparaat aan beide kanten vast te pakken, zo verdeel je het gewicht evenredig en verkleint dit de kans op vallen.

Met de winter voor de deur is de Qlima WDH229 Monoblock dus een goede optie om je huis te verwarmen. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Bekijk dan hier de Qlima WDH229 Monoblock Airco.