Cv-ketels vergelijken

11 min leestijd
896x gelezen
Cv-ketels vergelijken
Aankoopadvies

Je bent op zoek naar een nieuwe cv-ketel. Een goed product dat je huis verwarmt en ervoor zorgt dat je warm water hebt. Het lijkt simpel, maar er is een enorm aanbod van cv-ketels. Dan is het logisch dat je eerst een aantal producten goed met elkaar wilt vergelijken voordat je overgaat tot kopen. Wij helpen je graag op weg en geven je advies waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Waar begin je met cv-ketels vergelijken?

Er zijn diverse factoren waar je op kunt letten bij het vergelijken van cv-ketels. Met de filter opties kun je zelf de verschillende onderwerpen aanvinken. De filteropties bestaan uit:

  • Het merk;
  • De capaciteit;
  • De warmwaterklasse;
  • De energiezuinigheid;
  • De prijs;
  • Het formaat;
  • En de beste cv-ketel volgens de Consumentenbond

Heb je een bepaald budget in je hoofd? Dan kun je hier op filteren. Let er wel op dat de genoemde prijzen alleen gelden voor losse verkoop. Naast losse verkoop bieden wij vanzelfsprekend ook installatie van de cv-ketel en een service en onderhoud pakket. Je kunt bij ons makkelijk en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Wat je kunt verwachten van een offerte op maat? Op werkdagen binnen 24 uur reactie op jouw aanvraag. Een complete en veilige montage door een erkend monteur. En de mogelijkheid tot spoedmontage (binnen een week na acceptatie).

Cv-ketels vergelijken met de cv-ketelkiezer

Je kunt natuurlijk zelf de ketels vergelijken. Maar je kunt ook het aanbod filteren met de cv-ketelkiezer. Na het beantwoorden van alle vragen krijg je een overzicht welke cv-ketels het beste bij je woning, verbruik en huishouden passen. Erg handig!

Vragen over je cv-ketel

We hopen je met dit advies geholpen te hebben! Heb je niet het antwoord op je vraag kunnen vinden of ben je niet helemaal zeker over de uitkomst van de cv-ketelkiezer? Dan helpen we je graag verder. Onze klantenservice staat voor je klaar!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over blogs, producten en nieuws van Cvtotaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Producten die aansluiten

Beste keus Cvtotaal
Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 CW5
1.035,- 1.020,-
Best getest Consumentenbond
Intergas Xtreme 36 CW5 80/80
1.345,- 1.335,-
€250,- montagekorting!
Remeha Avanta Ace 28C CW4 + eTwist thermostaat
1.250,- 1.220,-

Subtotaal van uw bestelling

Bekijk winkelwagen