Panelen

Ook bijdragen aan een beter milieu? Kies er dan voor om je eigen stroom op te wekken door middel van zonnepanelen. Met zonnepanelen wek je groene stroom op, wat beter is voor het milieu en tegelijk bespaar je flink op de energiekosten. Het besparingsbedrag is afhankelijk van de ligging, het aantal panelen, maar ook van het aantal zonuren. Hier is dus geen exact bedrag aan te koppelen, maar dat je er mee zult besparen is een feit! Tevens ontvang je altijd een lange garantie op zonnepanelen. Je krijgt namelijk 25 jaar garantie op de zonnepanelen en zelfs 30 jaar op het vermogen van de zonnepanelen.

Wil je meer informatie of samen met een expert tot de juiste beslissing komen? Vraag dan hier geheel vrijblijvend je offerte aan.

2 producten

per pagina
DMEGC PV-paneel - 440Wp Full black TOPCon N-type
100,-

Vermogen paneel: 440 Wp

25 jaar garantie

Mono-kristallijn paneel

Leverbaar
Bekijk product
DMEGC PV-paneel - 440Wp Full black TOPCon N-type - pallet 36 stuks
3.295,-

Pallet met 36 PV-panelen

440Wp per paneel

Mono-kristallijn paneel

Leverbaar
Bekijk product

2 producten

per pagina

Over DMEGC PV-panelen

De PV-panelen van DMECG zijn gemaakt van N-type mono kristallijn silicium. De cellen in dit materiaal zorgt voor een optimale prestatie bij heel warm weer en bij schaduw of lichte bevolking. Deze panelen hebben een vermogen van 440 Wp en hebben een efficiëntie van 22,02%. Op deze panelen krijg je 25 jaar garantie.