WARP Systems SpeeTherm droogbouw

SpeeTherm droogbouw vloerverwarming van WARP-systems bestel je gemakkelijk bij Cvtotaal. Droogbouw vloerverwarming is ideaal als je al een vaste vloer in je woning hebt liggen.

Het WARP SpeeTherm-Systeem bestaat uit lichte, voorgevormde EPS platen die je op je bestaande vloer legt. Na plaatsing van de platen is de vloer direct te gebruiken!

1 product

per pagina
Warp-Systems SpeeTherm droogbouwpakket
399,-
4 reviews

Eenvoudig binnen één dag te leggen

Maximaal 7m² op 1 groep

15mm hoogte inclusief isolatie

Leverbaar
Bekijk product

1 product

per pagina

Wat is SpeeTherm droogbouw vloerverwarming?

Het SpeeTherm droogbouw systeem van WARP Systems bestaat uit voorgevormde EPS vloerplaten, AluTherm warmte geleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuizen. Met dit systeem verwarm je in een mum van tijd de slaapkamer en laat hem weer net zo snel afkoelen. Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. De ideale keuze bij stijve, zwevende afwerkvloeren zoals laminaat of duoplank en bij betonnen of (instabiele) houten ondervloeren. Het systeem bespaard aangesloten op zowel een cv-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

Wat zit allemaal in het SpeeTherm pakket?

Het SpeeTherm pakket van Cvtotaal bestaat uit de volgende onderdelen. Een SpeeTherm plaat, AluTherm warmte geleidingsprofielen, kunststof SpeeTube verwarmingsbuizen en PushFit 10mm Conus.

Wanneer kies je voor SpeeTherm droogbouw vloerverwarming?

SpeeTherm is een droogbouw systeem met voorgefreesde, eenvoudig te leggen vloerplaten. Ideaal in situaties waar geen afwerkingsvloer gestort mag of kan worden zoals bij monumentale panden of woning met een houten ondervloer. Het plezierige aan een droogbouw systeem is bovendien dat er geen droogtijd nodig is: laminaat, parket of een lamellenvloer kan direct gelegd worden.

Voordelen van SpeeTherm droogbouw:

  • De vloerverwarming is binnen één dag gelegd
  • Direct in gebruik te nemen
  • Razendsnel op temperatuur (binnen 45 min.)
  • Lichtgewicht en zeer lage opbouwhoogte vanaf 15mm
  • Te gebruiken als vloerverwarming en -koeling