Jaga convectoren

Duurzaamheid

Dankzij de Jaga Low-H2O technologie gaat er maar weinig water in deze convector radiatoren. Dit houdt in dat er maar weinig water verwarmd hoeft te worden waardoor de radiator erg energiezuinig is. Het design zorgt voor een maximale warmteafgifte. Daarnaast is het ook nog eens een lage temperatuur radiator, wat hem geschikt maakt voor warmtepompen. Met ook nog eens 30 jaar garantie weet je dat je een toekomstbestendige aankoop doet! Wil je ook kunnen koelen met je warmtepomp? Kies dan voor een Jaga Hybrid. Door de bijna onhoorbare (26dB) geïntegreerde DBH radiatorventilatoren is deze variant ook nóg energiezuiniger.

Over Jaga

Jaga is een ontwikkelaar van verwarmingsoplossingen uit België. Ze zetten zich in voor een gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat, echte climate designers! De producten zijn kleiner, lichter en stiller dan traditionele systemen en gebruiken veel minder energie. Door de low h2o warmtewisselaar bespaar je op gas en zijn de producten geschikt in combinatie met warmtepompen. Met een lange garantie van 30 jaar zijn het echte kwaliteitsproducten, die meehelpen aan een duurzame toekomst!

Jaga Convectoren worden steeds populairder, met name doordat we op een steeds lagere temperatuur verwarmen.

Een Jaga Convectoren online kopen? Wij helpen je graag op weg. Bij cvtotaal kun je Jagaconvectoren onder andere de Jaga Tempo, Strada en mini kopen. Jaga convectoren kunnen in vrijwel elke ruimte toegepast worden en geven efficiënt veel warmte af.

Convectoren zijn in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar:
  • Hoogte: 200 t/m 900 mm.
  • Lengte: 400 t/m 3200 mm.
  • Diepte: 120 t/m 220 mm.
  • Vermogen: 262 t/m 11310 Watt.
Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.
Geen producten gevonden voor deze selectie.