Close in boilers

Wil je snel beschikken over warm water en minder water verspillen? Dan is een close-in boiler iets voor jou! Close-in boilers zijn compacte boilers die snel warm water leveren, hierdoor verspil je weinig water. Close-in boilers zijn populaire keukenboilers.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een Close In Boiler?

Een close-in boiler wordt vaak in de keuken of badkamer geïnstalleerd. De boiler zorgt ervoor dat je zeer snel warm water krijgt. Bij andere boilers moet het warme water door een relatief lange warmwaterleiding, dit betekend dat je de kraan laat lopen totdat het warme water uit de kraan komt. Een close-in boiler wordt geplaatst onder de kraan (vaak in een keukenkast), hierdoor hoeft het warme water geen lange weg af te leggen door een warmwaterleiding en is dus zeer snel beschikbaar.

Een Close in Boiler tegen waterverspilling: het verbruik

Een close-in boiler gaat verspilling van water tegen aangezien je de kraan niet eerst een tijdje hoeft laten te lopen voordat je warm water krijgt. Deze boiler gebruikt elektriciteit om het water te verwarmen waardoor de kosten iets hoger liggen dan andere (gasgestookte) boilers.

Hoeveel liter waterinhoud heeft een Close in boiler?

Het warmwater gebruik in de keuken betrekt vaak het wassen van handen, vuile vaat afspoelen, handafwas, emmer sop tappen. Wanneer dit in u geval niet erg intensief gebeurt zal een waterinhoud van 5 liter tot 10 liter voldoende zijn. Gebruikt u meer warm water doordat u bijvoorbeeld de vaat met de hand dient af te wassen is het aan te raden om een close-in boiler met een waterinhoud van 15 liter te nemen.

De beste Close in boiler ligt aan je gewenste aansluitwaarde

CVtotaal biedt close-in boilers aan met verschillende aansluitwaardes.

-          400 Watt

-          1500 Watt

-          2000 Watt

-          2200 Watt

Voor elke aansluitwaarde hebben we de beste close in boiler voor je geselecteerd, op basis van klantervaringen die je zelf terug kunt lezen op de website.

Let op dat in het algemeen een apparaat met een aansluitwaarde van meer dan 2000 Watt op een eigen groep thuishoort.

Waarom je bij CVtotaal je nieuwe close in boiler gaat kopen

Doordat wij groot inkopen bij topmerken als Itho Daalderop, Inventum, AEG en Lemet zijn we in staat lagere prijzen te hanteren dan concurrenten. Met meer dan 6200 klantbeoordelingen die ons gemiddeld een 8,8/10 geven op basis van prijs, gemak en service hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van je close in boiler. Vandaag besteld, is morgen gratis in huis!