Close-in boilers

Werking close-in boiler

Een close-in boiler wordt onder de kraan geïnstalleerd, in plaats van verder weg in het huis, waardoor het warme water snel beschikbaar is. Hierdoor hoef je niet te wachten tot het warme water door de leiding komt en wordt waterverspilling voorkomen.

Waterbesparing

Close-in boilers gebruiken elektriciteit om het water te verwarmen, wat de kosten hoger maakt dan gasgestookte boilers, maar het bespaart water. De waterinhoud varieert van 5 liter tot 15 liter, afhankelijk van jouw warmwaterbehoefte.

Aansluitwaarde close-in boilers

De close-in boilers van Cvtotaal hebben verschillende aansluitwaardes. Voor elke aansluitwaarde hebben we de beste close-in boiler voor je geselecteerd, op basis van ervaringen van onze klanten. Houdt er rekening mee dat in het algemeen een apparaat met een aansluitwaarde van meer dan 2000 Watt op een eigen groep thuishoort. De close-in boilers van Cvtotaal komen in de volgende aansluitwaardes:

  • 400 Watt
  • 1500 Watt
  • 2000 Watt
  • 2200 Watt

Close-in boilers van Cvtotaal

Bij Cvtotaal kun je terecht voor close-in boilers met verschillende aansluitwaardes, uitgekozen op basis van klantbeoordelingen. Ze zijn gekocht bij topmerken als Itho Daalderop, Inventum, AEG en Lemet, waardoor we concurrerende prijzen kunnen bieden. Met een gemiddelde score van 8,8/10 op basis van prijs, gemak en service uit meer dan 6200 klantbeoordelingen, kun je zonder zorgen jouw close-in boiler kopen bij Cvtotaal. Bovendien wordt je bestelling gratis geleverd op de eerste werkdag na het plaatsen van je bestelling.

Ben je op zoek naar een manier om snel warm water te hebben en waterverspilling te voorkomen? Overweeg dan een close-in boiler! Deze compacte boilers zijn populair in keukens en badkamers, aangezien ze snel warm water kunnen leveren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.