Brugman Compact 4

Over de Brugman Compact 4 radiatoren

Het elegante, stevige sierrooster en de fraaie zijpanelen geven de Compact 4 een kenmerkend uiterlijk. Het traditionele uiterlijk van de Standaard radiator, maar dan met net iets meer flair. Ben je liefhebber van het traditionele, elegante uiterlijk dan is de Brugman Compact 4 een uitstekende keus. Ongecompliceerd en zeer praktisch. Het subtiele design rekent af met onveilige, scherpe randen. De Compact radiator beschikt over vier zij-aansluitingen, een sierrooster en zijpanelen.

Inbegrepen bij de Brugman Compact 4

Alle Compact 4 radiatoren zijn ontvet, gefosfateerd, kataforetisch gegrondlakt en standaard in RAL 9016 gepoederlakt. Om de radiator op te hangen leveren wij standaard een: blindstop, ontluchter, uithefbeveiliging, dempertjes, pluggen en schroeven. Iedere radiator wordt stevig verpakt in hoogwaardig karton en geplastificeerd. Het etiket beschrijft de radiatorkarakteristieken: type - hoogte - lengte.

Tien jaar garantie

Door gebruik van een hoogwaardige staalkwaliteit en een optimaal beschermende lak en coating kan Brugman 10 jaar garantie bieden.

Over Brugman

Brugman heeft een sterke positie in het verwarmingslandschap en blijft meer dan ooit de eerste keuze voor installateurs in Nederland. Brugman bracht in 1965 zijn eerste radiator op de markt. Vandaag de dag is Brugman nog steeds een gekend en vertrouwd merk in heel Europa. Brugman biedt een uitgebreid assortiment paneelradiatoren voor woningbouw en projectbouw en staat voor een kwalitatieve, duurzame en betaalbare verwarmingsoplossing. Het synoniem van innovatie en effici├źntie in verwarmingstechnologie, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Brugman is al decennialang Nederlands kwaliteitsmerk van paneelradiatoren, die nog steeds op hun oorspronkelijke locatie in Tubbergen geproduceerd worden. Brugman is een kwaliteitsmerk voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Brugman is onderdeel van de Vasco Group deze ontwikkelt en produceert innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Brugman is alom bekend bij installateurs, grote installatiebedrijven, gebouweigenaren in Nederland en over de grens. Brugman is een waarborg voor een degelijke, duurzame verwarmingsoplossing waaraan u vele jaren plezier beleeft.

Brugman is al decennia lang Nederlands kwaliteitsmerk van paneelradiatoren. De Brugman radiatoren behoren tot de absolute top in hun segment. Met een traditioneel, elegant uiterlijk is de Compact 4 van Brugman een uitstekende keus. Door het gebruik van hoogwaardige staalkwaliteit en een optimale beschermende lak en coating waar je jaren plezier aan beleeft. Brugman radiatoren zijn er voor alle toepassingen in de woon- en werkomgeving. Een sterke combinatie van techniek en vormgeving, voor nieuwbouw en renovatie.

De Brugman Compact 4 is in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar:

  • Hoogte: 300 t/m 900 mm.
  • Lengte: 400 t/m 3000 mm.
  • Diepte: 73 t/m 165 mm.
  • Vermogen: 266 t/m 7137 Watt.

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.