Brink ventilatie

Hoe werkt een Brink warmte-terugwininstallatie

De Brink Renovent Excellent is een ventilatietoestel voor balansventilatie met warmteterugwinning. Balansventilatie houdt in dat het ventilatiesysteem evenveel lucht aanvoert als afvoert. In het geval van de Brink Renovent Excellent gaat dit samen met een warmte-terugwin unit. Een warmte-terugwin unit warmt de koude lucht die binnenkomt op met de warmte van de afgevoerde lucht. Op deze manier ben je altijd verzekerd van gezond en comfortabel binnenklimaat. En omdat je de schone lucht verwarmd zonder elektriciteit of gas te gebruiken bespaar je ook op je portemonnee.

De voordelen van Brink warmte-terugwin installaties

  • Hoog terugwinrendement (tot 95%)
  • Zorgt voor een gezonde en comfortabele leefomgeving
  • Laag geluidsniveau
  • Ook optimale werking bij lage temperaturen door vorstregeling
  • Bespaar op je energierekening

Waarom je een Brink warmte-terugwininstallatie van Cvtotaal nodig hebt

Brink staat voor innovatieve ventilatiesystemen van goede en betrouwbare kwaliteit. Net als dat Cvtotaal staat voor de beste service en kwaliteit. Bij Cvtotaal vinden betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk en willen er voor zorgen dat jij altijd het beste product in huis haalt. Met een ventilatiesysteem van Brink ben je gegarandeerd van een goed product voor jouw woning. Je koopt bij Cvtotaal op een snelle en eenvoudige manier je nieuwe unit en je bent verzekerd van de beste service en kwaliteit. Dit is de reden dat klanten ons met een 8,5 beoordelen.

Normaal gesproken gaat er veel warmte verloren tijdens het ventileren, de vieze, opgewarmde binnenlucht wordt direct naar buiten afgevoerd. Met een warmte-terugwininstallatie van Brink is dit niet het geval. Een warmte-terugwininstallatie is namelijk een duurzaam ventilatiesysteem, waarbij een warmtewisselaar de warmte van de binnenlucht gebruikt om koude buitenlucht te verwarmen voordat het je huis wordt ingeblazen. Met als resultaat dat de lucht binnen minder sterk verwarmd hoeft te worden door je cv-ketel of andere verwarmingsbron. Zo bespaar je energie en draag je bij aan een betere wereld.

Geen producten gevonden voor deze selectie.