Vasco Bathline (elektrisch)

Over de Vasco Bathline

De Vasco Bathline is zowel beschikbaar als elektrische badkamerradiator als cv-gevoerde badkamerradiator. De combinatie van ronde buizen en D-profielen geven een rustige maar elegante uitstraling. De ronde buizen zijn perfect om je handdoek voor te warmen of te drogen.

Aansluiten van de elektrische Bathline

Het aansluiten van een radiator was nog nooit zo makkelijk. Omdat je het een elektrische radiator is hoef je niet je hele cv-systeem leeg te laten lopen en ook waterzijdig inregelen en thermostaatkranen zijn verleden tijd. Je maakt simpelweg de meegeleverde muurbevestiging op de juiste plek vast. Vervolgens hang je de radiator op en als de stekker in het stopcontact zit kun je op de voorgemonteerde thermostaat de radiator aanzetten.

Aansluiten van de cv-gevoerde badkamerradiator

De Bathline wordt geleverd inclusief muurbevestiging en ophangbeugels. De badkamerradiator kan zowel met een onder- als met zijaansluiting aangesloten worden. Dit zorgt ervoor dat de Vasco Bathline in vrijwel elke situatie toe te passen is.

Haal het wellness gevoel in huis met Vasco Bathline!

Elektrische Vasco Bathline radiatoren zijn prachtige verticale badkamerradiatoren. Er is focus gelegd op de eigenschappen waar een goede badkamerradiator over moet beschikken, namelijk: hoge warmteafgifte, gebruiksvriendelijkheid en een mooi design. Over deze eigenschappen beschikken de Vasco Bathline elektrische radiatoren dan ook zeker. Naast een boostfunctie voor snelle warmte is er ook een ecomodus voor zuinige verwarming. De badkamerradiatoren worden geleverd inclusief muurbevestiging.

Vasco BB-EL handdoek radiatoren zijn in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar:

  • Hoogte : 878 t/m 1825 mm
  • Lengte: 500 t/m 600 mm.
  • Type: BB-EL, BB en BC
  • Vermogen: 500 t/m 1317 Watt

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.