DRL

De DRL E-Comfort Klima elektrische radiator is een elektrische radiator die je huis duurzaam verwarmt, geruisloos in- en uitschakelt en er ook nog eens uitziet als een stijlvol decoratiestuk. De Klima verspreidt een zachte, aangename warmte die het comfort in de ruimte naar een hoger niveau tilt. DRL E-Comfort Klima elektrische radiatoren zijn uitgerust met het unieke Dual Therm technology systeem, dat convectiewarmte combineert met stralingswarmte. Door dit duale systeem ben je verzekerd van een continue, prettige warmtebeleving. De Klima is een moderne, vlakke elektrische radiator, die in elk interieur toepasbaar is.

De DRL E-Comfort Klima elektrische radiator is in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar:

  • Hoogte: 504 mm.
  • Lengte: 675 t/m 1240 mm.
  • Diepte: 147 mm.
  • Vermogen: 750 t/m 2000 Watt.

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

4 producten

DRL E-Comfort Klima elektrische radiator met WiFi 1500W 504x1010 mm
498,-
Leverbaar
Bekijk product
elektrische radiator met wifi
544,-
Leverbaar
Bekijk product
DRL E-Comfort Klima elektrische radiator met WiFi 1000W 504x790 mm
450,-
Leverbaar
Bekijk product
elektrische radiator met wifi
416,-
Leverbaar
Bekijk product

Over DRL

Met de DRL E-Comfort Klima elektrische radiator geniet je van een heerlijk comfortabele warmte! Deze moderne paneelradiator combineert convectiewarmte met stralingswarmte, wat zorgt voor een behaaglijk gevoel. Ideaal voor je slaapkamer of thuiskantoor. Daarnaast beschikt de radiator over drie instelbare temperatuurniveaus, waarmee je het verbruik minimaliseert.
Als je moderne verwarmingsproducten zoekt, moet je bij DRL Products zijn, inmiddels een gevestigde naam binnen de installatiesector. Door een intensieve samenwerking met verschillende eindgebruikers, zorgt DRL voor betrouwbare producten tegen een goede prijsstelling.

Bediening met een display en app

Je kunt deze radiator bedienen via het gebruiksvriendelijk display of via de KLIMA Wifi app. Met de app kun je de radiator op afstand bedienen en heb je zelfs toegang tot het energieverbruik. Heb je meerdere E-Comfort Klima radiatoren? Dan kun je deze ook allemaal bedienen via de app. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Verder is de DRL E-Comfort Klima radiator uitgerust met open raam-detectie, een infrarood bewegingssensor en anti vorst-functie.