WTW units

WTW units (WarmteTerugWinunit) is een ventilatiesysteem waarbij je weinig energie verliest. WTW ventilatie ontrekt de energie uit de uitgeblazen lucht, wat de wtw unit vervolgens gebruikt voor de nieuwe verse lucht van buitenaf. 

We hebben centrale WTW units die vaak op zolder worden geplaatst en via een buizenstelsel lucht afzuigen uit verschillende ruimte's en in andere ruimte's weer voorverwarmde lucht toevoeren.

Decentrale WTW units zijn vrij nieuw. Met name de Brink air 70 is hierin de meest bekende. Een decentrale WTW unit kan een bepaald vertrek ventileren. Wil je meerdere vertrekken ventileren dan zul je ook meerdere units moeten plaatsen. Vaak is het dan wel voordeliger een centrale WTW unit te nemen.

Wenst u uw WTW unit te combineren met een CV-ketel dan adviseren wij vaak een Remeha Tzerra cv-ketel. Deze is namelijk voorbereid en goedgekeurd om met de meeste WTW units samen te werken. De Agpo optifor WTW unit combineren wij dan ook vaak met de deze cv-ketel. We hebben hiervoor een speciale aansluitset samengesteld om deze 2 toestel met elkaar te laten samenwerken.

Artikelen 1 tot 10 van 49 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 49 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 5905 stemmen via Feedback Company