Qlima SC61 serie

Nu tijdelijk bij alle Qlima SC61 modellen: Gratis inbedrijfstelling van Heijmans

Ben je op zoek naar een nieuwe airco? In het assortiment van Cvtotaal vind je airco’s van diverse merken waaronder ook van Qlima. Het merk heeft zich door de jaren heen al bewezen, en ook de airco’s zijn kwalitatieve en betrouwbare producten. Bekijk hieronder de Qlima SC61 serie.

Bij Cvtotaal kun je jouw airco los kopen of direct laten monteren. Laat je de airconditioning door ons installeren? Dan ben je verzekerd van een veilige installatie door een STEK-erkende installateur.

5 producten

Beste keus Cvtotaal
Qlima SC6135 split airco 3,5kW
1.246,-
1 reviews

Gratis inbedrijfstelling

Met snelkoppeling

Geschikt tot: 100m³

Leverbaar
Bekijk product
Qlima SC6153 split airco 5,3kW
1.487,-

Gratis inbedrijfstelling

Met snelkoppeling

Geschikt tot: 145m³

Leverbaar
Bekijk product
Qlima SC6126 split airco 2,6kW
1.167,-
1 reviews

Gratis inbedrijfstelling

Met snelkoppeling

Geschikt tot: 85m³

Leverbaar
Bekijk product
Qlima SC61 afstandbediening
30,-

Afstandsbediening voor SC61

Origineel van Qlima

Ook leverbaar voor SC52

Leverbaar
Bekijk product
Qlima SC61 afstandbediening
30,-

Afstandsbediening voor SC52

Origineel van Qlima

Ook leverbaar voor SC61

Leverbaar
Bekijk product

Waarom een Qlima SC61 serie airco?

De Qlima SC61 airco’s zijn Single Split airco’s met wifi module, waardoor deze via een app op je smartphone makkelijk te bedienen zijn. Met één van deze airco’s geniet je het hele jaar door van een prettig klimaat in huis. Dankzij de inventertechniek maakt de SC61 serie weinig geluid en is daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in je slaapkamer. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, schakelt de airco automatisch naar een lagere capaciteit en verbruikt daardoor veel minder energie dan andere modellen van Qlima.

Binnen ons assortiment kun je de volgende modellen vinden:

Single Split airco's met snelkoppeling

De Qlima SC6126, Qlima SC6135, en de Qlima SC6153 zijn voorgevulde airco’s met een snelkoppeling. Bij deze modellen is het niet nodig om de leidingen vacuüm te trekken en af te persen, de schroefkoppelingen hoeven alleen in elkaar gedraaid te worden. Qlima airco’s zijn betaalbaar en kwalitatief. Doordat de airco’s voorgevuld zijn en snelkoppelingen hebben is het plaatsen hiervan eenvoudig. Wel dient de koppeling wettelijk gezien door een stek-erkend monteur uitgevoerd te worden.

Een Qlima SC61 kopen bij Cvtotaal

Het is mogelijk om een Qlima SC61 serie airco zowel met montage als zonder montage aan te schaffen. Bij losse verkoop kan de bestelling de volgende dag al geleverd worden mits op voorraad. Voor een airco met montage kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Het streven van Cvtotaal is om binnen 24 uur een passende offerte op te stellen. Cvtotaal gebruikt betrouwbare STEK erkende monteurs voor het installeren van een airco.

Gratis inbedrijfstelling

De Qlima SC61 modellen zijn tegenwoordig te bestellen inclusief gratis inbedrijfstelling door Heijmans. Je plaatst de airco zelf tot je bij de F-gas koppeling bent. Het is wettelijk verplicht om dit door een BRL100/BRL200 gecertificeerde monteur te laten doen. Na aanschaf en montage kan je contact opnemen met Heijmans, deze komt de montage controleren en stelt de airco in bedrijf. Daarna zal de installateur een aantal tests uitvoeren. Meer informatie over deze actie? Klik hier.