Honeywell Touch Modulation klokthermostaat

✔ Voorraad:
1413 Stuks
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
✔ Review:
9 Review(s)

In 2006 introduceerde Honeywell haar nieuwste visie op comforttechniek; de Chronotherm Vision klokthermostaat, deze touch modulation is daar de nieuwste uitvoering van. Een geavanceerde touch screen klokthermostaat, die is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, waardoor de gebruiker door middel van eenvoudige schermaanraking stap voor stap door het programmeren wordt begeleid. De opvolger van deze thermostaat is deze touch modulation.


Let op! Deze thermostaat is alleen geschikt voor ketels met opentherm communicatie. Meestal cv-ketels nieuwer dan bouwjaar 2000.

€ 164,50 incl BTW.


Betalen in termijnen mogelijk vanaf € 54.83 per maand. Meer info
Geld lenen kost geld

Productbeschrijving

Details

Eenvoudige bediening

De nieuwe Touch modulation klokthermostaat is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, die na uitgebreid consumentenonderzoek tot stand is gekomen. Dankzij deze menugestuurde bediening wordt de gebruiker door middel van eenvoudige schermaanraking stap voor stap door het programmeren begeleid. Met het duidelijk afleesbare touch screen display is het wooncomfort dan ook eenvoudig en geheel naar wens in te stellen. Zeven dagen per week afzonderlijk tot zes perioden per dag. En ook de mogelijkheid om meerdere dagen gelijktijdig te programmeren is snel en gemakkelijk.

Daarnaast biedt de Chronotherm Touch de mogelijkheid – indien men voor een bepaalde tijd een lagere of hogere temperatuur wenst – een afwijkende temperatuur in te stellen. Deze temperatuur wordt aangehouden tot het ingevoerde tijdstip. Na beëindiging wordt het programma weer actief. Ook tijdens een vakantie of bij één of meer vrije dagen kan men met de ‘vakantiefunctie’ of ‘vrije dag functie’ eenvoudig van het normale programma afwijken. Bovendien zorgt de real time klok er voor dat het display van de thermostaat altijd de juiste datum en tijd weergeeft. Daarbij wordt zelfs de overgang van zomer- naar wintertijd volledig automatisch verzorgd. De Chronotherm Vision zet op het juiste moment de interne real time klok één uur naar voren of naar achteren. Alle informatie die de gebruiker nodig heeft, verschijnt overzichtelijk op het Nederlandstalige scherm. De actuele kamertemperatuur, de ingestelde temperatuur en de tijd zijn zeer eenvoudig af te lezen van het royale scherm. Bovendien wordt bij iedere toetsindruk het scherm enkele seconden verlicht, waardoor de informatie ook ’s avonds of in een donkere hoek goed zichtbaar is.

De touch thermostaat denkt vooruit

De Chronotherm Touch modulation is uitgerust met een zelflerende, optimaliserende aanwarmingsfunctie. Bij het opwarmen van de woning houdt de Chronotherm Vision rekening met de temperatuur, zoals die door de mens wordt waargenomen. Wanneer men ’s ochtends opstaat bij een temperatuur van 20°C heeft een bewoner soms toch het gevoel dat het kouder is. De muren en het meubilair hebben namelijk nog niet de temperatuur van de lucht aangenomen, waardoor de kamer kouder aanvoelt. De Chronotherm Vision modulation meet de kamertemperatuur echter zodanig dat niet alleen de lucht maar ook de omringende factoren van invloed zijn. Hierdoor is klokthermostaat in staat deze lagere gevoelstemperatuur te compenseren totdat de gehele kamer werkelijk op temperatuur is.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1.0000
Artikelnr TH8210M1003
EAN 5025121383721
Klokthermostaat Ja
Smartphone Nee
Draadloos Nee

Downloads

Reviews

Dit was voor mij het verkeerde artikel , ik had de H.Review by Pieters
Kwaliteit
Dit was voor mij het verkeerde artikel , ik had de H. touch klokth. nodig.
Na goed telefonisch overleg duidelijke vervolgstappen gemaakt. (Geplaatst op 21-07-2016)
Valt tegen icm. de vloerverwarmingReview by Rens
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs
Werkt redelijk maar wij merken niets van de gepromote "Zelflerendheid" en het apparaat houd ook niet de ingestelde temperatuur vast, deze zakt eerst meer dan een halve graad, dat betekend icm. vloerverwarming een minstens een uur lang branden van de CV.
Vervolgens de nwste versie aangeschaft (blauw scherm): idem.
4 weken geleden bellen met Honeywell: geen monteur in de buurt, we bellen u terug......Niets meer van vernomen....slechte service! (Geplaatst op 03-02-2015)
kapotte aansluitingReview by Roel
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs
Aanvankelijk deed de thermostaat het goed, echter 2 weken na het instellen viel de thermostaat regelmatig uit. Deze maakte geen contact met de CV ketel en werd gereset. Hierdoor moest dan steeds opnieuw alles ingesteld worden.
Na 4 weken werd er helemaal geen contact meer gemaakt en heb ik de contactpuntjes moeten laten wisselen.... Hierna gelukkig geen probleem meer gehad, maar handig is anders. (Geplaatst op 24-11-2014)
display kapot na 4 jaarReview by honeywell chronoterm
Prijs
Kwaliteit
Uitstraling
Fijn ding zolang als het duurde. Nu kunnen we de temperatuur niet meer bijstellen want dat gedeelte van het display is kapot. Voor mij nooit meer een honeywell. (Geplaatst op 06-10-2014)
super uitstralingReview by alex
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs
werkt goed en ziet er erg mooi uit (Geplaatst op 11-06-2014)
apparaat werkt niet goedReview by lo boer
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit
geweldig apparaat als het goed zou werken. Echter, met grote regelmaat komt het voor dat het apparaat halverwege de nacht aanslaat en niet meer ophoudt tot het 20 graden is, de temperatuur die staat ingesteld voor overdag. Ik ben er meermalen uit geweest 's nachts om te kijken welke temperatuur staat ingesteld. Dat blijkt dn 20 graden te zijn, terwijl dat dus de temperatuur voor overdag is, voor s nachts is 'ie ingesteld op 15 graden. Dit zorgt dus voor een aanzienlijk hogere energierekening, wat ook inmiddels is gebleken. (Geplaatst op 02-03-2014)
Werkt bijna goed, behalve ... Review by André
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit
Installeren gaat goed en op een logische wijze.
Echter eenmaal in bedrijf blijkt hij moeite te hebben met de AWB 3HR24T.
Zodra de ingestelde temparatuur is bereikt gaat de AWB 'pendelen', ofwel hij start elke 3 minuten voor enkele seconden en stopt weer.
Pas als je de temperatuur lager instelt laat hij de AWB met rust en stopt ook de pomp.
Niet fijn, want door dit gedrag draait de pomp zolang als je stookt ipv te stoppen als de temperatuur stabiel is.
Met een Chronotherm Modulation uit 1998 heb je dit probleem niet dus hij werkt toch niet helemaal volgens de Opentherm! standaard. (Geplaatst op 21-01-2014)
Fijne thermostaatReview by Marcel
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit
Geweldige thermostaat met veel mogelijkheden en eenvoudige bediening en door de zelflerende aanwarmfunctie is het altijd behaaglijk warm als je opstaat of thuis komt. (Geplaatst op 17-11-2013)
Mooi maar onbetrouwbaarReview by Pieter
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs
Thermostaat loopt regelmatig vast. Reageerd dan nergens meer op. Soms staat hij gewoon stil, soms is het scherm een grote brei van vreemde tekens. Alleen verbreken van de stroom van de cv en opnieuw aansluiten helpt. De thermostaat werkt dan weer enige tijd zo als het hoort.
Als de thermostaat goed zou werken is het een fantastisch apparaat. Mooi en eenvoudig te bedienen. (Geplaatst op 22-07-2013)

Beoordeel dit product

Beoordeel: Honeywell Touch Modulation klokthermostaat

Hoe beoordeel je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit

Gespreid Betalen

Gespreid betalen via in3. Betalen in maximaal 3 termijnen.

Minimaal bestelbedrag €100,- maximaal bestelbedrag €3000,-.

Gespreid betalen via Spraypay. Betalen in maximaal 12, 18, 24 of 36 termijnen.

Minimaal bestelbedrag €250,- maximaal bestelbedrag €3500,-.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9325 stemmen via Feedback Company