Let op! Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn wij gesloten bestellingen geplaatst op woensdag 25 mei na 16:00 worden op maandag 30 mei verwerkt en dinsdag 31 mei uitgeleverd.

Honeywell Touch Modulation klokthermostaat

In 2006 introduceerde Honeywell haar nieuwste visie op comforttechniek; de Chronotherm Vision klokthermostaat, deze touch modulation is daar de nieuwste uitvoering van. Een geavanceerde touch screen klokthermostaat, die is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, waardoor de gebruiker door middel van eenvoudige schermaanraking stap voor stap door het programmeren wordt begeleid. De opvolger van deze thermostaat is deze touch modulation.

Let op! Deze thermostaat is alleen geschikt voor ketels met opentherm communicatie. Meestal cv-ketels nieuwer dan bouwjaar 2000.

196,85

Honeywell Touch Modulation klokthermostaat

196,85

  • Op voorraad
  • Morgen geleverd indien besteld voor 16:00
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
 

Eenvoudige bediening

De nieuwe Touch modulation klokthermostaat is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, die na uitgebreid consumentenonderzoek tot stand is gekomen. Dankzij deze menugestuurde bediening wordt de gebruiker door middel van eenvoudige schermaanraking stap voor stap door het programmeren begeleid. Met het duidelijk afleesbare touch screen display is het wooncomfort dan ook eenvoudig en geheel naar wens in te stellen. Zeven dagen per week afzonderlijk tot zes perioden per dag. En ook de mogelijkheid om meerdere dagen gelijktijdig te programmeren is snel en gemakkelijk.

Daarnaast biedt de Chronotherm Touch de mogelijkheid – indien men voor een bepaalde tijd een lagere of hogere temperatuur wenst – een afwijkende temperatuur in te stellen. Deze temperatuur wordt aangehouden tot het ingevoerde tijdstip. Na beëindiging wordt het programma weer actief. Ook tijdens een vakantie of bij één of meer vrije dagen kan men met de ‘vakantiefunctie’ of ‘vrije dag functie’ eenvoudig van het normale programma afwijken. Bovendien zorgt de real time klok er voor dat het display van de thermostaat altijd de juiste datum en tijd weergeeft. Daarbij wordt zelfs de overgang van zomer- naar wintertijd volledig automatisch verzorgd. De Chronotherm Vision zet op het juiste moment de interne real time klok één uur naar voren of naar achteren. Alle informatie die de gebruiker nodig heeft, verschijnt overzichtelijk op het Nederlandstalige scherm. De actuele kamertemperatuur, de ingestelde temperatuur en de tijd zijn zeer eenvoudig af te lezen van het royale scherm. Bovendien wordt bij iedere toetsindruk het scherm enkele seconden verlicht, waardoor de informatie ook ’s avonds of in een donkere hoek goed zichtbaar is.

De touch thermostaat denkt vooruit

De Chronotherm Touch modulation is uitgerust met een zelflerende, optimaliserende aanwarmingsfunctie. Bij het opwarmen van de woning houdt de Chronotherm Vision rekening met de temperatuur, zoals die door de mens wordt waargenomen. Wanneer men ’s ochtends opstaat bij een temperatuur van 20°C heeft een bewoner soms toch het gevoel dat het kouder is. De muren en het meubilair hebben namelijk nog niet de temperatuur van de lucht aangenomen, waardoor de kamer kouder aanvoelt. De Chronotherm Vision modulation meet de kamertemperatuur echter zodanig dat niet alleen de lucht maar ook de omringende factoren van invloed zijn. Hierdoor is klokthermostaat in staat deze lagere gevoelstemperatuur te compenseren totdat de gehele kamer werkelijk op temperatuur is.

Meer informatie
SKU TH8210M1003
EAN 5025121383721
Klokthermostaat
Smartphone X
Draadloos X
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Honeywell Touch Modulation klokthermostaat
Uw waardering