CV-ketel vervangen of een nieuwe monteren in Regio Nijmegen?

Bent u op zoek naar een installateur en een nieuwe CV-ketel in de regio Nijmegen, dan bent u bij CVtotaal aan het juiste adres. CVtotaal zorgt namelijk niet alleen voor een goed product, maar levert ook montage bij een CV-ketel. CVtotaal.nl werkt sinds 2014 uitsluitend nog met gekwalificeerde en vakkundige externe CV-ketel installateurs. Deze installateurs worden door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, stiptheid en vriendelijk rondom het montageproces. Na de montage van de CV-ketel kan de klant de installateur beoordelen, zo ook de installateur uit Nijmegen. Door te werken met gekwalificeerde externe installateurs kunnen we landelijk CV-ketels leveren en monteren, waaronder Nijmegen. Daarnaast monteren onze installateurs niet alleen, maar kunnen ook de huidige CV-ketel demonteren.

Hoe maak ik een afspraak met de installateur in Nijmegen?

Geen zorgen wij nemen contact op met u. Bij elke cv-ketel op onze website staat de optie “Offerte aanvragen” apart genoemd. Hier kan vrijblijvend een offerte opgevraagd worden. Hoe dit proces in zijn werk gaat staat hieronder beschreven. Zodra de offerte van een CV-ketel akkoord is, wordt dit installatieverzoek in onze montageportaal vertoont waar onze installateurs dagelijks kijken naar montageverzoeken van onze klanten. De installateur(s) in de buurt van Nijmegen reageren vervolgens op dit montageverzoek en accepteren de klus. De monteur zal vervolgens contact met de klant opnemen voor een montage-afspraak. De CV-ketel wordt doorgaans bij de installateur afgeleverd, tenzij de installateur anders aangegeeft. De installateur neemt de CV-ketel met de desbetreffende bijproducten mee zodra hij de installatie gaat uitvoeren.

Hoe kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor een CV-ketel montage?

Om vrijblijvende een offerte aan te vragen voor het vervangen van de huidige CV-ketel (ook zonder vervanging van de huidige) zijn er de volgende stappen:

Stap 1

  • Maak keuze uit de gewenste cv-ketel in onze webshop
  • Klik op de button "Offerte aanvragen”
  • Indien gewenst kunnen er extra producten aan toegevoegd worden, zoals een thermostaat en/of vervanging van de rookgasafvoer
  • Ga naar de winkelwagen en klik op “Offerte aanvragen”
  • Voer de naw-gegevens in en maak een keuze voor “Spoed montage” of “Standaard montage”
  • Nadat alles juist is ingevoerd kan de aanvraag ingediend worden door nogmaals op “Offerte aanvragen” te klikken.

Stap 2

Nu alle gegevens zijn ingevoerd wordt er een bevestiging met een conceptofferte naar de mailbox van de klant gestuurd. Om de offerte verder te specificeren vragen we in een begeleidende mail ook om afbeeldingen te uploaden van de huidige installatie en situatie. Bij het uploaden van deze afbeeldingen stellen we nog enkele vragen, bijvoorbeeld hoe oude de huidige ketel is.

Stap 3

Nadat we de afbeeldingen hebben ontvangen passen wij, indien nodig, de offerte aan. Vervolgens sturen we een definitieve offerte, welke uiteraard nog steeds geheel vrijblijvend is. Wanneer de offerte wordt accepteert, wordt deze in een monteursportaal vertoond waar installateurs uit bijvoorbeeld regio Nijmegen op het montageverzoek kunnen reageren. De monteur die in regio Nijmegen woont zal de klus accepteren en vervolgens telefonisch contact opnemen om de installatie in te plannen.

Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je liever een van onze collega’s persoonlijk aan de lijn? Schroom dan niet en stel je vraag door te bellen met 0518-411659 of per e-mail: info@cvtotaal.nl.

Even voorstellen aan de installateur uit Nijmegen en omgeving.

Mijn naam is Rob Vermeulen. Ik heb mijn eenmanszaak nu een decennia, en dus sins 2006 zelfstandig ondernemer. Hiervoor ben ik 7 jaar werkzaam geweest bij GTI Installatie Techniek Arnhem als onderhouds/servicemonteur.

Ben in 2001 afgestudeerd aan het ROC Rijn-IJssel College in het Service-vak en volg nog altijd 2 x per jaar een cursus. Dit is om up-to-date te blijven en mezelf te verbeteren want, eerlijk is eerlijk. Ik leer elke dag weer wat bij. Het Service-vak zit nu eenmaal in me, vandaar denk ik graag mee over de mogelijkheden in uw installatie, en heb het geluk dat ik al mijn dagen kan vullen met wat ik leuk vind om te doen.

Heeft u een storing aan uw ketel of deze wilt uw laten onderhouden, een lekkage binnen of buiten uw huis of bedrijfspand. Wilt u een aanpassing in bestaande installatie's of nieuwbouw of mocht u hulp nodig hebben bij uw verbouwing, maar u wilt geen contract aan met een Installatie bedrijf die u dure voorrijkosten doorberekent. Dan ben ik voor u de aangewezen man.

Werkgebied

Werkgebied alles rond, Arnhem, Nijmegen. Dat zijn o.a Oosterbeek, Velp, Rheden, Wageningen, Driel, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Huissen, Elst, Bemmel, Gendt, Angeren, Doornenburg, Beuningen, Nijmegen, Beek, Ewijk, Weurt, Berg en dal, Wijchen, Grave, Malden, en Groesbeek.

U kunt bij mij terecht voor het:

  • Onderhoud aan gastoestellen zoals ketels, geisers en heaters
  • Oplossen van storingen in uw cv-installatie
  • Aanpassingen aan uw installatie
  • Advies