Terrasverwarmers

In de zomer brengen we graag veel van onze tijd buiten door. Maar ook wanneer de temperatuur over de gehele dag erg aangenaam is kan het 's avonds flink afkoelen. Om ook tijdens de koelere zomeravonden te genieten van de buitenlucht is het erg fijn om een terrasverwarmer te hebben. Zo merk je het niet wanneer het wat koeler wordt en kun je optimaal genieten van je zomeravond.

Bij Cvtotaal bestel je gemakkelijk online jouw nieuwe terrasverwarmer. Én bestel je voor 16:00 dan heb je hem de volgende dag al in huis!

Actieve filters:

1 product

Eurom Area Lounge heater Patioheater terrasverwarmer
195,-
Leverbaar
Bekijk product

Verschillende soorten terrasverwarmers

Binnen ons assortiment maken we onderscheid in 2 soorten terrasverwarmers. Eén die op elektriciteit werkt en één die op gas werkt. Hieronder leggen we uit wat ze inhouden.

Elektrische terrasverwarmer: Met een elektrische terrasverwarmer heb je binnen no-time een warm terras. Het infraroodlicht warmt snel op en trekt de warmte meteen je huid in en geniet je direct van de warmte die het afgeeft. Er zijn bij de elektrische terrasverwarmers is er onderscheid in soorten lampen. De verschillende lampen zorgen ervoor dat de warmte net wat anders aanvoelt. Daarnaast hebben we ook terrasverwarmers die helemaal geen licht hebben.

 

Terrasverwarmer op gas: Naast een elektrische terrasverwarmer bieden we ook terrasverwarmers die op gas werken. Een terrasverwarmer op gas heeft ook meerdere voordelen. Hij zorgt voor een fijne en diepe warmte, is makkelijk te verplaatsen en het brengt ook sfeer met zich mee vanwege de zichtbare vlam.

Plaatsing van je terrasverwarmer

Waar een terrasverwarmer op gas verplaatsbaar is en dus makkelijk op de naar jouw gewenste plek neer te zetten is, hang je een elektrische terrasverwarmer vaak aan de wand of plafond. Er is niet één antwoord op de vraag waar je een terrasverwarmer ophangt, maar we kunnen je wel advies geven. Over het algemeen raden we je aan om de terrasverwarmer in de richting van je gezicht te hangen, omdat je op deze manier de meest fijne warmte ervaart. Daarnaast zijn wattage en installatiehoogte afhankelijk van elkaar.

  • 1500 watt: ongeveer 210 cm hoog vanaf de grond gemeten
  • 2000 watt: ongeveer 250 cm hoog vanaf de grond gemeten
  • 3000 watt: ongeveer 270 tot 300 cm hoog vanaf de grond gemeten

Waarom jij een terrasverwarmer van Cvtotaal nodig hebt

Ben je opzoek naar een terrasverwarmer, dat zit je bij Cvtotaal aan het juiste adres. We bieden een uitgebreid assortiment van verschillende elektrische en gas terrasverwarmers en ben je verzekerd van de beste service en kwaliteit. Het is niet voor niets dat klanten ons gemiddeld met een 8,5 beoordelen. Kom je er niet helemaal uit dan zit onze klantenservice voor je klaar om je helpen.