Remeha Tzerra Ace cv-ketels

De Remeha Tzerra is een kleine ketel die goed presteert en vriendelijk is voor de portemonnee. De Tzerra is ook nog eens als één van de best geteste ketel van Nederland. Dus wil je een goede ketel voor weinig geld, dan is de Tzerra de ideale keus voor jou. 

Bij Cvtotaal is het ook mogelijk om de Remeha Tzerra te laten installeren door een erkende monteur. De ketel los kopen kan natuurlijk ook, wel adviseren we dan om de Remeha Tzerra door een specialist te laten installeren. Wil je geen zorgen achteraf? Sluit dan zorgeloos een onderhoudscontract af. Je ontvangt dan ook nog eens korting op jouw installatie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Compacte ketel, perfect voor kleinere huishoudens

Heb je het gevoel dat je huidige cv-ketel bijna aan vervanging toe is? Met een nieuwe Remeha Tzerra cv-ketel ben je verzekerd van een degelijk product voor een goede prijs. De Remeha Tzerra staat bekend om zijn compacte formaat en zijn innovatieve mogelijkheden. De Tzerra is namelijk de kleinste ketel van Remeha en is erop gebouwd om duurzame oplossingen, zoals warmtepompen, eraan te koppelen.

De Remeha Tzerra levert genoeg warm water voor je appartement, tussenwoning of hoekwoning en is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote gezinnen. Deze ketel is de perfecte allrounder, die altijd goed presteert. 

Overigens is de Tzerra zeer gemakkelijk te verbinden met de E-twist thermostaat van Remeha voor nog meer wooncomfort. Daarnaast kun je ook de I-sense thermostaat erop aansluiten. Dit is een standaard klokthermostaat en is makkelijk te bedienen. In de webshop hebben we ook meerdere combideals met deze thermostaten en kunt je voor een geschikte prijs een thermostaat met de Tzerra ketel combineren. 

CW klassen van de Remeha Tzerra

De Remeha Tzerra wordt geleverd in verschillende klassen. Welke klasse je nodig hebt hangt af van je wensen qua warm water comfort. Wilt je op meerdere plekken warm water, dan kom je automatisch in een hogere klasse uit. Klik op een van de links hieronder om het specifieke model te bekijken:

  • Remeha Tzerra Ace CW4
  • Remeha Tzerra Ace CW5

Wilt je exact weten welke CW klasse en vermogen bij jouw situatie past, doe dan de cv-ketel check met onze ketelkiezer!

‘Remeha Tzerra Ace inclusief montage’

Wij bieden bij Cvtotaal zowel ketels aan met installatie als zonder installatie. Ben je geïnteresseerd in een Tzerra met installatie, dan kunt je vrijblijvend een offerte aanvragen. je bent bij Cvtotaal verzekerd van een goede prijs/kwaliteitverhouding en vooral in combinatie met de Tzerra cv-ketel. Met deze ketel bent je nooit duur uit en hebt je altijd een degelijke apparaat in huis hangen.  

Je krijgt binnen 24 uur (op werkdagen) een definitieve offerte toegestuurd mits Cvtotaal al je gegevens heeft ontvangen. Bij het aanvragen van een offerte doorloop je daarom verschillende stappen. Hieronder ziet je alle stappen bij het aanvragen en laten installeren van jouw nieuwe ketel.

1. Ketel uitzoeken en toevoegen aan de winkelwagen.
2. Offerte aanvragen
3. Afbeeldingen uploaden
4. Beoordeling van situatie door expert
5. Ontvangen van een definitieve offerte
6. Offerte accepteren en betalen (direct of automatisch incasso achteraf)
7. Offerte wordt door een monteur bij jein de buurt aangenomen.
8. Contact met de monteur en installatie inplannen
9. Oplevering van jouw ketel 

Alternatieven voor de Remeha Tzerra

Naast de Tzerra biedt Remeha ook nog andere types aan voor de consumentenmarkt. Dit zijn de Avanta en de Calenta. Overweeg je een Tzerra, dan adviseren wij je om ook even naar de Avanta te kijken. De Tzerra biedt meer mogelijkheden voor de toekomst, maar de Avanta kan net dat stukje extra comfort bieden. Wilt je alsnog meer luxe en comfort en maakt het niet uit hoe groot de cv-ketel is, dan kun je ook nog kiezen voor de Calenta. 

Hieronder vind je alle Remeha modellen die Cvtotaal aanbiedt:

Het bestellen bij Cvtotaal gaat snel en eenvoudig en mocht je nog twijfelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij streven ernaar goede producten te leveren voor een goede prijs en bijpassende service. We worden daarom ook beoordeelt met een dikke 8! Ben je alsnog op zoek naar een ander merk ketel, dan bieden wij ook nog de volgende merken aan: Intergas, Nefit, Vaillant & Ferrolli.